Kálmán Olgát megint meglepték

2013. november 20. 08:30

Tarlós István virággal kért bocsánatot egy évvel ezelőtti beszólásáért.

2013. november 20. 08:30

A műsorvezető ezúttal sokkal kevésbé zavarba ejtő ajándékot kapott, mint a múlt héten Schmuck Andortól. Tarlós István virággal lepte meg, amiért tavaly ilyenkor beszólt neki: „Nem nagyon érdemes magához bejönni, mert nem tud értelmes kérdést feltenni.”

A főpolgármester most azt mondta: őt még úgy nevelték, hogy tisztelje a nőket.

A beszélgetés témája egyébként Vitézy Dávid és a BKK volt. Tarlós kifejtette: Vitézy valamit jól csinál, valamit nem jól. Ha kevesebbet akarna szerepelni és nem rohangálna annyi konferenciára, akkor több figyelmet tudna a cégének vezetésére fordítani.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foxi
2013. november 20. 13:47
...."Kálmán Olgát megint meglepték"... Miért is jut eszembe a vicc ? :) Józsi bácsi, a TSZ állatgondozója nagyon jó szakember, csak kicsit csúnyán beszél. Egyszer, amikor az elnök az istállónál jár, Józsi bácsi odakiált neki: - Elnök elvtárs, a bika megbaszta a fehér tehenet! Az elnök rá se legyint. Másnap azonban az elnök megtudja, hogy holnap érkezik Rákosi elvtárs. Fut azonnal Józsi bácsihoz, és mondja neki: - Józsi bácsi! Holnap jön Rákosi elvtárs. Nekem nehogy valami csúnya szót halljak, mert akkor oda az egész TSZ becsülete. Ha a bika meg-hm-hm a fehér tehenet, akkor maga azt mondja nekem, hogy: elnök elvtárs, a bika meglepte a fehér tehenet. Másnap meg is jön Rákosi elvtárs és a sleppje. Az elnök kalauzolja őket. Amikor az istállónál járnak, Józsi bácsi odakiált nekik: - Elnök elvtárs meglepetés érte a fehér tehenet! A bika a tarkát baszta meg!
bsandor
2013. november 20. 11:00
dollármilliókat adnék Olgának ha az Echoban szerepelne,megszűnne a baloldalnak nevezett libsibanda
megélhetési prolitikus
2013. november 20. 10:52
egy csontroppantó pofont adhatott volna mellé úgy fideszes módra. nőnek a konyhában a helye (két szülés között).
venin
2013. november 20. 10:40
Akkor lett volna teljes a győzelme Tarlós Úr, ha egy cserepes kaktuszt vitt volna ennek a ballibbant öregecskedő némbernek !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!