Új kötelezettségszegési eljárások hazánk ellen

2013. október 18. 12:01

Versenyhivatali, menekültügyi és autólízingelési szabályozásokat kifogásol az Európai Bizottság, három eljárás indul az ország ellen.

2013. október 18. 12:01

A versenyhivatalt érintő jogszabály tavalyi módosítása, a menekültkérelmek elbírálásában illetékes tagállam megállapítását elősegíteni hivatott úgynevezett dublini szabályozás alkalmazása és a külföldről lízingelt autók regisztrációs adójának szabályozása miatt indított új kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen az Európai Bizottság – közölték pénteken bizottsági források az MTI-vel.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2013. október 18. 18:18
Rászabadította a világot a baloldal Magyarországra, az EU is tudja, a magyarok azok, kiket bántani, pofozni lehet,belejöttek, és már nem tudják abbahagyni, - nagyon meg kellene nézni,kit lehet Brüsszelbe küldeni - ötvenhat, nyolcvankilenc eredménye Európában el van felejtve.
=nessuno=
2013. október 18. 17:15
Evvan kedves B. Gyula. :)))
balbako_
2013. október 18. 16:11
No és?
bigyomail
2013. október 18. 13:32
Itt röhögünk a PM-en, hogy nem sikerült indulniuk a választásokon, mert nem volt körükben egy írástudó, aki kiolvasta volna, hogy mit kell benyújtani. Erre tessék: kormányaink sem jobbak ennél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!