Selmeczi szerint a baloldal csak az erőszakban hisz

2013. október 02. 14:45

A Fidesz szóvivője az erőszakmentesség világnapja alkalmából a baloldal ellen szólalt fel.

2013. október 02. 14:45

Október 2-a az erőszakmentesség világnapja és a Fidesz „felemeli a hangját” az erőszakmentes Magyarországért a baloldallal szemben, amelynek egyetlen célja a gyűlöletkeltés és az anarchia - jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján a nagyobbik kormánypárt szóvivője. Selmeczi Gabriella úgy fogalmazott: a baloldal ha kormányon van, ha ellenzékben, akkor is az erőszakban hisz, és újra és újra „meg akarja mérgezni a közbeszédet”. Hozzátette: a Fidesz szerint Orbán Viktor hungarocell szobrának szétvágása és „kivégzése csak az utolsó csepp volt a pohárban”.

Szavai szerint 2006-ban a baloldali kormány idején „terrorizálták a kormányellenes békés tüntetőket”, idén januárban pedig a baloldal közösen tüntetett a szigethalmi gyilkosság kapcsán „a gyilkosok mellett”. Az elmúlt hónapokban „a Bajnai-gárda” több erőszakos megmozdulást is elkövetett, jelenleg is megpróbálják „hergelni” a pedagógusokat, „szerencsétlen hajléktalanokat próbálnak felhasználni utcai demonstrációkhoz”, valamint „szélsőjobboldali szervezeteket kerestek fel a devizahitelesek felhergelésére”.

Emellett a Fidesz szóvivője szerint a baloldali politikusok mindennapi beszédében természetes lett a trágárság, elfogadott lett az erőszakos és trágár stílus. Emlékeztetett rá: Mesterházy Attila az MSZP elnöke egy korábbi élő adásban egy másik emberről úgy fogalmazott: „szégyellje a pofáját”. Ezen kívül Selmeczi Gabriella felidézte Zuschlag János és Gyurcsány Ferenc korábbi trágár megjegyzéseit. Szavai szerint a magyar emberek többsége ezzel szemben nyugalomra, békére, rendre és összefogásra vágyik.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MacElek
2013. október 03. 00:54
Már megint milyen erőszak történt? Pár hülyegyerek eljátszott egy kis hungarocellel? Na hát ez még nem az. És aki egy önfeledt gyerekként képes ellabdázni egy hungarocell labdával, az ennél tovább soha nem is fog jutni. Tehát Selmeczi Gabriellának nem kell úgy dramatizálnia, mert ez megint nem az, amiről szó van. Az erőszak az, amikor beléfagy a vér.
IgazságosIzomViktor.
2013. október 02. 19:33
Nyugalomra vágynak a magyarok?Még csak most jön a rezsiharc Selmi!!!Ebben az országban aztán minden van csak nem nyugalom.
IgazságosIzomViktor.
2013. október 02. 19:31
"Szavai szerint 2006-ban a baloldali kormány idején „terrorizálták a kormányellenes békés tüntetőket” --akik békésen betörték a kirakatokat,kocsikat gyujtogattak,fosztogattak.Karamella úgy látszik visszajött a szabiról és újult erővel nyomja az idiótaságait gondolkozás nélkül.
HSL
2013. október 02. 18:59
koki meg saller már semmi? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!