Nem lesz egyszerű az ingyenes készpénzfelvétel

2013. október 30. 14:08

A hvg.hu arról ír: december 1-től indulhat a havi kétszeri ingyenes banki készpénzfelvétel rendszere, de erről valószínűleg minden érdeklődő banki ügyfélnek személyesen kell majd beadnia egy nyilatkozatot a bankjába.

2013. október 30. 14:08

December 1-jétől indulhat meg az ügyfelek regisztrációja a havi kétszeri ingyenes banki készpénzfelvételre, ehhez be kell nyújtani bankjuknak az erről szóló nyilatkozatot – írja a hvg.hu egy névtelen fideszes forrásra hivatkozva.

A lap információi szerint mintegy 6,5 millió embert érint ez az új lehetőség, de a banki ügyfeleknek valószínűleg személyesen kell majd befáradniuk a bankjukba a formanyomtatvánnyal, hogy elkerüljék a tévedéseket, rosszhiszemű bejelentkezéseket.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hungaro
2013. október 30. 20:05
Nyilván azért kell majd személyesen eljárni az adott bankban (ha egyáltalán), hogy csökkentsék az igénylők számát, mivel sokan idősek, stb és emiatt nem tudnak elmenni a bankba. A szla tulajdonosok kb fele nem fog "személyesen elfáradni" a bankjába.
Soma
2013. október 30. 19:29
Úgy, amúgy: Mi az, hogy az embereket kötelezik a bank használatára? Mi az, hogy nincs állami bank azon folyószámlák kezelésére, amelyeket kötelező megnyitniuk az embereknek? Miért nincs olyan állami bank, amelyik non-profit módon kezelné a nyomoronc tömeg nevetségesen apró pénzét? /Csak "mutatóba" : A magyar kiszolgáltatottak egy negyedét sem keresik, mint a nyugati munkanélküliek, mégis csak sarccal juthatnak hozzá az alamizsnához/.
gubenc
2013. október 30. 17:42
Úgy látszik mi egy korlátlanul hülyíthető nép vagyunk. Varga Mihálynak volt egy értelmes ötlete, hogy ha már ingyenes K.P. felvételt akarunk, akkor arra hogy lehetne törvényileg kötelezni a bankokat úgy, hogy azt ne tudják máshol bevasalni. Ez működött volna, de akkor kiált a Rogán Antal és tökösen azt mondta, hogy nem kell ezt alapszámlához kötni, és minden számlacsomagra legyen érvényes. Cakhogy az ő javaslatában nem szerepelt, hogy a számlavezetési és kártya díjakat sem szabad emelni. Megnéztem édesanyám K&H-s bankszámla csomagját. Jövő Januártól havonta 500 Ft számlavezetési díjat vonnak róla anélkül, hogy egy db készpénzfelvétel történt volna a számlán. Továbbá édesanyámnak bankkártyája sincs. Eddig a számla vezetés egyébként ingyen volt. Vidulj magyar, nesze itt van neked a havi kétszeri ingyenes készpénzfelvétel. Milyen jó, hogy a kormány ismét megvédett minket, és ezt sem az emberek fizetik meg. Kemény tökös kiállással a kormány ismét megvédte az emberek érdekeit a vérszívó mocskos kapitalistákkal szembe.
josip
2013. október 30. 17:27
Ez is csak arra lesz jó, hogy Vitktorék majd márciusban meglobogtassák a statisztikát, miszerint megint jobban teljesítünk mert 9 millió állampolgár vette igénybe azt a hihetetlenül nagyszerű sohanemlátott szolgáltatást, amit mi időnkkel és energiánkkal nem spórolva bepikkelyeztünk a törvénybe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!