Másfél milliárdból reklámozzák az állampapírokat

2013. szeptember 09. 17:07

Egyedüli ajánlattevőként a Vivaki Hungary Kft. nyerte az Államadósság Kezelő Központ Zrt. nettó 1,5 milliárd forintos keretösszegű nyílt közbeszerzését.

2013. szeptember 09. 17:07

A közbeszerzésben az Államadósság Kezelő az állampapírok kibocsátásának és értékesítésének támogatása érdekében kért ajánlatot médiatervezésre és -vásárlásra, továbbá nyomdai kivitelezésre és piackutatásra. Az eredmény a Közbeszerzési Értesítő hétfői számában jelent meg. Az értékelésnél túlsúlyos kritérium volt a mintafeladat kidolgozottsága és megalapozottsága, azt követte a televíziók által adott kedvezmények átlagos százaléka.

A budapesti székhelyű nyertes cég ‒ a saját nyilatkozata alapján ‒ középvállalkozásnak minősül. A cégjegyzék adatai szerint a társaság jegyzett tőkéje 6 millió forint. Két jelenlegi tulajdonosa a D'Arcy Avenue Reklámügynökség Kft. és a holland Publicis Groupe Holdings B.V. Az értékesítés nettó árbevétele tavaly 14,3 milliárd forintot tett ki, 113,3 millió forint adózás utáni nyereséggel.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2014. február 24. 22:33
Bammeg, ha ilyen kamatok mellet is reklámozni kell, akkor van itt baj bőven!
micream
2013. szeptember 11. 23:12
ennyiért reklámozzák, hogy mégjobban eladósítják az országot? várom a kommenteket akik megmagyarázzák, hogy ez még óccsó is
cöfös civil
2013. szeptember 10. 15:56
Bizony, ismerve a kórházak drámai állapotát, még az is hasznosabb lenne.
=nessuno=
2013. szeptember 10. 15:56
Van itt pénz...Valahogy a hiányt is teljesíteni kell!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!