Havasi: Orbán nem értékelte a választókerületi elnökök munkáját

2013. szeptember 05. 13:34

A miniszterelnök sajtófőnöke cáfolta az MTI-nek csütörtökön, hogy Orbán Viktor a Fidesz-KDNP visegrádi frakcióülésén értékelte volna a fideszes választókerületi elnökök munkáját. Havasi Bertalan közlése szerint Szócska Miklós marad államtitkári posztján.

2013. szeptember 05. 13:34

Először a hvg.hu írt arról, hogy információi szerint Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök megfosztott posztjától öt fideszes választókerületi elnököt, mert elégedetlen volt a helyben végzett munkájukkal. Később több portál hasonló hírerek közölt.

A visegrádi kihelyezett frakcióülésen Orbán Viktor sem az előadásában, sem az azt követően lefolytatott képviselői konzultációk során egyetlen választókerületi elnök munkáját sem értékelte semmilyen formában ‒ szögezte le az MTI érdeklődésére Havasi Bertalan.

Kacsa” ‒ válaszolta a sajtófőnök a Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár esetleges menesztéséről szóló Népszava-információ valóságtartalmát firtató kérdésre.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2013. szeptember 05. 20:08
Bulvárkacsa. Azért nem irigylem ezt a Havasit, azért kapni a fizetést, hogy jelenjen meg bármi is a sajtóban, teljes meggyőződ kell az ellenkezőjét állítani.
Fici7
2013. szeptember 05. 17:10
Nem volt taggyűlés.
BőröndÖdön
2013. szeptember 05. 16:11
Kit érdekel,hogy a baltás mit művel a szinfalak mögött??
geraz51
2013. szeptember 05. 14:00
Azért mert egy komcsi visszaszált a fészkébe nem fogjuk az összes fészekrakót elzavarni.Baján és Vécon is így lesz.Na bumm és akkor mi lesz?Minden marad a régiben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!