Mégis sugároz a vajdasági RTV

2013. augusztus 25. 10:04

A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben nem függeszti fel műsorainak sugárzását a Vajdasági Rádió és Televízió (RTV).

2013. augusztus 25. 10:04

Az RTV szombati közleményben reagált a belgrádi sajtóban a minap megjelent hírekre, amelyek szerint a médiaház szeptember elsejétől megszünteti a műsorok sugárzását. Az RTV szerint a médiaház létrejöttétől kezdve most van a legsúlyosabb helyzetben, de a műsorait továbbra is a tervek szerint sugározza, a nézettség és a hallgatóság száma is folyamatosan növekszik – idézte az RTV közleményét a VajdaságMa hírportál.

Az RTV közlése szerint a médiaház a kormányhoz fordul segítségért. „Tekintettel arra, hogy az előfizetésből származó bevétel augusztusban majdhogynem teljesen megszűnt, az RTV menedzsmentje reméli, hogy Szerbia kormánya a lehető legrövidebb időn belül megoldást talál a problémára, így gondoskodva arról, hogy a vajdasági közszolgálati adó esetében a műsorok ugyanolyan feltételek mellett készülhessenek, mint a Szerbiai Rádió és Televízióban” – olvasható a közleményben.

Az RTV két televíziós és három rádiós csatornán sugároz műsort, többek között magyar nyelven is.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!