Így sakkozik Alekosz

2013. augusztus 16. 14:35

A Magyar Sakkvilágnak interjút adó Nagy Alekosz egy játszmáját is megmutatta a lap felelős szerkesztőjének.

2013. augusztus 16. 14:35

Németh Zoltánnal, a Magyar Sakkvilág felelős szerkesztőjével ismerteti meg egy partiját Nagy Alekosz, a ValóVilág korábbi győztese.

Alekosz elmondja többek között, hogy ügyel arra: „a figurákat mindig egymáshoz viszonyítva egyenletesen” rendezze el. Hozzátette : a huszárral mindig úgy indít, hogy lássa közben annak a szemét is, „ne csak a sörényét”. Arra a kérdésre, hogy mi a helyzet akkor, amikor mindenképpen sötét vagy világos nyer, és beáll a sakk halála, Alekosz azt felelte: „ennek a kérdésnek a megválaszolását bízzuk a computerekre”.

A Magyar Sakkvilág augusztusi számának címlapján is Alekosz szerepel. A lapnak többek között arról is beszél a valóságshow-sztár, hogy szívesen lenne a Sakkszövetség elnöke.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2013. augusztus 16. 15:51
Részemről a szicíliai védelem, lefűrészelt csövű vadászpuskával. Miért kell ilyesmivel meggyalázni ezt a nagymultú lapot?
Akitlosz
2013. augusztus 16. 15:38
Ház igen. A sakk. http://www.youtube.com/watch?v=oHKgsyOmxIQ
IgazságosIzomViktor.
2013. augusztus 16. 15:35
Úristen.Ez már elitta az eszét asszem.
kjkj945
2013. augusztus 16. 15:33
Uborkaszezon Már mesmeg itt a randa kosz!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!