Fidesz: Magyarországnak nincs szüksége a „Bajnai-gárdára”

2013. július 29. 14:21

A Fidesz sajtóirodájának közleménye szerint márciusban a „Bajnai-gárda” erőszakosan és törvénytelenül betört a Fidesz székházba.

2013. július 29. 14:21

Bajnai Gordon bár tagadta, hogy köze lenne az akcióhoz, azóta bebizonyosodott, hogy szoros kapcsolatban áll az erőszakos betörés több szereplőjével” – fogalmaztak, hozzátéve, egyértelmű, hogy politikai megrendelésére balhéztak és törtek-zúztak a székháznál. A közlemény szerint a törvénytelen akció miatt - ahogy az a jogállamokban szokás – nyomozás indult. A jogállamiság ellen a „Bajnai-gárda” most mégis panaszkodik. „Magyarországnak azonban nincs szüksége a szélsőségekre, ahogy a Magyar Gárdára, úgy a Bajnai-gárdára se” – hangsúlyozták.

A március 7-én a Fidesz Lendvay utcai székházánál demonstrálók szombaton jelentették be, hogy panaszt nyújtanak be az ügyészséghez, miután megszűnt az ismeretlen tettes ellen indult nyomozás kényszerítés, illetve személyi szabadság megsértése miatt. Ugyanakkor arról is beszámoltak, hogy információik szerint a székházfoglalók ellen garázdaság miatt indított eljárást is megszüntetik, de az erről szóló határozatot még nem kapták kézhez. Szabó Tímea, az Együtt-PM szövetség társelnöke hétfőn közölte, a kerületi jegyzőhöz fordulnak a Fidesz székházának életveszélyes állapota ügyében, ugyanis a rendőrségi határozatban az is szerepel, a székház több helyen is életveszélyes.

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basatu
2013. július 30. 05:58
A fidessre sincs szükség,mellesleg a csuti tahót még a saját fajtája is utálja!
Ouroboros
2013. július 29. 22:48
Abból, hogy a Fidesz sajtóirodájának munkatársait még nem kergetik faszkorbáccsal, az is kikövetkeztethető, hogy Magyarországnak szüksége van viszont az imbecillitásra. Ahogy nézem, exportra is jutna.
trabantkombi
2013. július 29. 21:18
Az országnak a kubatov-gárdára van szüksége!!!! Gyilkosok, rablók, verőemberek, focihuligánok!!! Ezek kellenek!!!! Ők védik az országot és persze a kedves dagadt baltást!!! Igen, ez kell nekünk! Még több gyilkost akarunk!!!! 2014!!!!
Fici7
2013. július 29. 20:25
Bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű. Fidesz maradna csendben amikor egy gyilkost véd. Aki alvilági "gárda" aktív tagja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!