Bodnár: Tiszta szándékaink vannak

2013. július 24. 09:57

A Tett és Védelem Alapítvány kuratóriumi elnöke elmondta, a Kuruc.info Facebookról való letiltása szimbolikus jelentőségű tett volt.

2013. július 24. 09:57

A kormánnyal kötött legutóbbi megállapodásáról a Tett és Védelem Alapítvány kuratóriumi elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta: „a megállapodás szó használata sajátos interpretáció”, ők pedig már másfél évvel ezelőtt meghirdették programjukat. Bodnár Dániel szerint alapítványa célja egy olyan intézet létrehozása, „amelyik képes olyan minőségű adatokat szolgáltatni a társadalom számára, hogy ne lehessen többé hivatásos félelemkeltőkről beszélni, vagy farkast kiáltani, amikor nincs erre szükség”.

Bodnár sérelmezte, hogy az elmúlt húsz évben nem születtek olyan bírósági ítéletek, amelyek izgatás miatt „a sértettet védték volna”. Az alapítvány kuratóriumi elnöke szerint a magyar kormánynak hét vagy nyolc éve mulasztása, hogy nem hozta létre az antiszemita cselekményekre vonatkozó monitoringrendszert. Mint mondta, ez lesz most a Tett és Védelem Alapítvány feladata. „Nekünk tiszta szándékaink vannak” – mondta Bodnár, aki szerint a Kuruc.info letiltása a Facebookról szimbolikus jelentőségű esemény volt. „A zsidó közösség szeretné deklarálni, hogy vannak bizonyos komilfó határok” – tette hozzá. Ennek jegyében tett feljelentést az alapítvány Lenhardt Balázs volt jobbikos képviselő ellen is, mégpedig egy izraeli zászló felgyújtásáért.  

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabadhajdu
2013. július 24. 20:16
Miért kell monitorozni az antiszemitizmust? Mikor történt zsidó verés itthon és a környező országokban? A magyar verés pedig bevett gyakorlat. Igaz ezt az EU nem ítéli el belügynek tekinti. Ennek fényében miért kell monitorozni az antiszemitizmust? Ugye Bodnár úr ön is érzi a kettős mércét az önök találmányát.
Akitlosz
2013. július 24. 18:11
Eddig azt hittem a karikatúrák kicsit túloznak. De nem is.
antioxi
2013. július 24. 16:33
Tiszta szándékaitok vannak?!
almafa
2013. július 24. 15:27
Azért nem árt tudni ki is ez a Bodnár! "FIGYELEM! Ha kedves az eleted, ne dolgozz olyan cegnel, amihez Bodnar Danielnek barmilyen koze van. Amennyiben megis megszedulnel, konzultalj velem, vagy a regi Time Outosok kozul barkivel, hogy legalabb a legnyilvanvalobb csapdakat ki tudd kerulni." http://cink.hu/search?q=bodn%C3%A1r Írja a volt Indexes Szily.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!