Szeptemberre kész a győri inkubátorház

2013. június 01. 09:45

Az őszre elkészülhet az Euro-Office Hungary Ingatlanfejlesztő és Ingatlanhasznosító Kft. által épített 2500 négyzetmétere inkubátorház Győrött.

2013. június 01. 09:45

Szeptemberre készül el az Euro-Office Hungary Ingatlanfejlesztő és Ingatlanhasznosító Kft. által épített inkubátorház Győrben – mondta Puskádi János tulajdonos-ügyvezető az MTI-nek. A 2500 négyzetméteres létesítmény európai uniós és magyar állami támogatással készül, a 352 millió forintos beruházás kezdő kis- és középvállalkozásoknak biztosít majd megfelelő infrastruktúrát versenyképességük megalapozásához – mondta Puskádi János. Ismertetése szerint a fejlesztéshez 175 millió forint támogatást nyert el a projektcég a Nyugat-dunántúli Operatív Programban.

A beruházás keretében egy meglévő háromszintes épületet újítottak fel, és szintenként akár 15 cég számára tudnak helyet adni. A belső tereket a bérlők igényei szerint osztják fel, kívánságuk figyelembe vételével alakítják ki az irodák és a tárgyalók méretét. Szintenként akár 15 vállalkozásnak tudnak helyet adni. A megújuló létesítményt modern technológiával szerelik fel. Az irodák mellett mini műhelyeket is létesítenek, ahol termékeik mintadarabjait készíthetik el a vállalkozások. Az alagsorban raktárak kapnak helyet, az épület mellett pedig félszáz kocsi számára épült parkoló.

A tulajdonos-ügyvezető közölte: versenyképes bérleti díjak kimunkálásán dolgoznak. A kalkulált irányár 1900 forint az irodák négyzetméteréért havonta, amely a bérelt terület nagyságának függvényében változhat. Érdeklődést mutatnak a lehetőség iránt fiatal hazai vállalkozások köztük olyan cégek is, amelyek az Audi beszállítói körébe szeretnének bejutni – jegyezte meg Puskádi János.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!