Andor: Megszűnik Magyarország ellen a túlzottdeficit-eljárás

2013. május 29. 12:34

Tényként közölte Twitter-profilján Andor László, hogy az Európai Bizottság a Magyarország ellen folyó túlzottdeficit-eljárás megszüntetésére tesz javaslatot.

2013. május 29. 12:34

Mai ülésén az Európai Bizottság Magyarország túlzottdeficit-eljárásának megszüntetését javasolja” – tette közzé Twitter-adatlapján Andor László, foglalkoztatási és szociális ügyekért felelős európai biztos. A Magyarország ellen 2004, vagyis az uniós csatlakozás óta folyó eljárás megszüntetéséről ezek után az európai pénzügyminiszterek tanácsa (Ecofin) határozhat június végén.

Jelenleg húsz EU-tagállam ellen folyik túlzottdeficit-eljárás, Olli Rehn május elején pedig még arra tett javaslatot, hogy Lettország, Litvánia és Románia esetében szüntessék meg az eljárást, Magyarország és Olaszország kapcsán pedig tegyék további intézkedésektől függővé.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. május 29. 16:08
De jó lesz már nekünk holnaptól.Orbánnak minden megbocsátva.Itt a kánaán!!múúhahaha
kjkj945
2013. május 29. 15:59
http://mandiner.hu/cikk/20130529_javitott_az_oecd_a_magyar_gazdasagi_elorejelzesen
OmegaMale
2013. május 29. 14:59
"Andor: Megszűnik Magyarország ellen a túlzottdeficit-eljárás" Amúgy, Andor, tudjuk ki vagy, nem felejtünk. Te mikor szűnsz meg?
Scarmond
2013. május 29. 14:38
Nem vagyok FIDESZ szimpatizáns de azt el kell ismernem hogy a maffiabaloldalnál és az egytől egyig multinacionális cégek érdekeit képviselő libatolvajnál és a böszménél, még ez a kormány is maga a megváltás. A szocionistáknak pedig végérvényesen lejárt az ideje hazánkban, de ahogy ők is mondták ha nem tetszik el lehet menni, TESSÉK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!