Schiffer újra benyújtotta ügynökkérdéssel kapcsolatos javaslatát

2013. április 15. 15:18

Schiffer András független képviselő hétfőn újra beterjesztette az állambiztonsági múlt átláthatóvá tételéről szóló törvényjavaslatát, amelynek tárgysorozatba vételét eddig már kétszer elutasította az Országgyűlés.

2013. április 15. 15:18

Az LMP politikusa hétfői sajtótájékoztatóján indoklásként azt mondta, hogy a Fidesz a korábbi ígéretek ellenére még mindig nem rendezte az ügynökkérdést.

Szavai szerint az indítvány alapján az 1989-es Nemzeti Kerekasztal résztvevőire, valamint a rendszerváltozás után az országgyűlési választásokon legalább egy százalékot elért pártok vezető tisztségviselőire, a miniszterelnökökre, a miniszterekre, az államtitkárokra, a polgármesterekre és az országgyűlési képviselőkre vonatkozó információkat külön kérés nélkül automatikusan közzé kellene tenni.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2013. április 15. 18:58
a bolseviktatúra jókommunistákból építkezik, ügynökaktafeltárósdival még elfogyna a legminőségibb lakájanyag, ezt nem engedhetjük, efftársak
Rudy
2013. április 15. 18:05
"amíg egy olyan ember is él Magyarországon, akit a diktatúra jelképét viselők hurcoltak el vagy kínoztak meg, addig az ilyen jelképek tiltásának feloldása nem időszerű, és szemben áll mindazzal, amit az alaptörvény emberi méltóságként határoz meg" OV. Akkor az elhurcolókat, a jelképek mögött rejtőző személyeket miért oldozná fel? Inkább maradjanak rejtve, jelképeikkel együtt.. :-))
kjkj945
2013. április 15. 16:18
És a dédpapi lesz a listán????
3M..
2013. április 15. 16:05
Ezt a javaslatot, csak a Jobbik, és a megmaradt LMP fogja megszavazni. Ők tiszták csak a parlamentben. A többiek elvetik, vagy napirendre sem veszik. Saját magukat tizedelnék meg! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!