Nehéz lesz eladni a vesztes trafikokat

2013. április 27. 13:06

A trafikpályázat nyertesei nem tárgyalóképesek ez ügyben.

2013. április 27. 13:06

Nyilvánosságra került, hogy kik nyertek el dohányárusítási koncessziós jogot Magyarországon. A vesztesek között nem egy olyan kereskedő volt, akiknek eddig volt trafikjuk, mégsem nyertek a pályázaton. Többen közülük azzal keresték meg az Indexet, hogy a nyertesek közül volt, aki felajánlotta a veszteseknek az együttműködés lehetőségét.

Az Index videósai arra voltak kíváncsiak, hogyha felhívják telefonon a nyerteseket – a vesztes trafiktulajdonosok nevében – annak ügyében, hogy esetleg el lehetne adni nekik a nem létező boltot, miként reagálnak. Volt, aki azt mondta, hogy ebben az ügyben nem is tárgyalóképes, volt, aki a főnöke telefonszámát adta meg, „mert ő foglalkozik ezekkel a dolgokkal”. Ennek a főnöknek – elmondása szerint – több mint kétszáz üzlethelyiséget kell megnéznie a közeljövőben.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jobbanteljesítő
2013. április 28. 08:13
A feketepiac hátradől és rendel egy dupla whiskyt. Eljött az idejük.
ballada
2013. április 28. 00:15
Dohányban italban nagy pénzek vannak ezért ugrálnak a szocik.De nagyon csendben voltak a a Nyugati pályaudvar mellett kormányzati épület megpályáztatásának tervezetében,sok szoci haver eltette a csak a telek ára 150 milliárdba került ,szoci barátok tervrajz engedélyek címén milliárdokat vágtak zsebre ,és a megvásárolt kormányzati hivatal telkén egy kapavágást nem tettek,nem épült fel. Szocik kitanultak a trükközésben,Kádár idejében a okos közgazdászok terveket készítettek a gazdaság élénkítésre,ezt a kádár kormánynak benyújtották ,de az akkori komcsikat nem érdekelt ,a terveket levitték a pincébe.Majd eltelt 30 év az okos közgazdászok kihaltak kádárral együtt,.Jött a komcsik kinevelt ujabb generációja az mszp ,,ezek már nem elvtársak hanem urak a pincéből felhozták a porosodó terveket ,leporolták,,,majd saját névjegyükkel ellátva a szoci kormánynak benyújtották,mint saját munkát. Ezért a drága urak sok milliócskát vágtak zsebre.
lutra
2013. április 27. 23:19
5500 dohányárus trafikos nyilván mind Fideszes, és csaló. Mindenki tudja, hogy a nem-fideszes magyar vállalkozókról a becsületesség szobrát lehetne megformázni, hiszen egy nem-fideszes vállalkozónak soha eszébe sem jut okosságokat csinálni, csakis az erkölcs és a törvények útját járják. Ezért buknia kell a Fidesznek, hogy visszatérhessenek a végtelen becsületességükről híres szocialisták, és új elvbarátaik, a flitteres tangában pöcsüket markolászó jobbikosok.
Arivistus
2013. április 27. 18:17
Ezek után a Fidesz megérdemli hogy elbukik 2014-ben. Csak mi egyszerű magyar emberek nem érdemeljük meg hogy az MSZP visszatérjen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!