MSZP: Nem kell hírhamisító az MTVA élére

2013. április 03. 11:41

Az MSZP felszólította Böröcz Istvánt, hogy ne állítson szakmailag alkalmatlan embert az MTVA élére.

2013. április 03. 11:41

Az MSZP felszólítja Böröcz Istvánt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatóját, hogy csak olyan személyt állítson az MTVA hírigazgatói posztjára, aki képes megfelelni a függetlenség, és a szakmaiság legmagasabb szintű kritériumainak – áll Török Zsolt MSZP-szóvivő szerdai közleményében. Az MTVA szintén közleményben úgy reagált: nem hagyja, hogy a pártpolitika beleszóljon a független közmédia működésébe – tudta meg az MTI.

Török Zsolt úgy fogalmazott: az MSZP egyetért mindazon demokratikus törekvésekkel, melyek a magyar közszolgálati média kiegyenlítettségét, illetve politikai függetlenségét szeretnék elérni. Az ellenzéki párt ugyanakkor megdöbbenéssel” értesült arról, hogy az MTVA vezetése (minden bizonnyal kormányzati nyomásra) azt a Németh Pitbull” Zsoltot szeretné kinevezni hírigazgatónak", aki szerintük az elsőszámú felelős a hírhamisításért illetve a felháborító, nemzetközi visszhangot is kiváltó kitakarásért”. Az MSZP felszólítja Böröcz Istvánt, az MTVA vezérigazgatóját, hogy csak olyan személyt állítson a közmédia egyik legfontosabb posztjára”, aki képes megfelelni a függetlenség, és a szakmaiság legmagasabb szintű kritériumainak.

Az MTVA közleményében úgy reagált: nem hagyja, hogy a pártpolitika beleszóljon a független közmédia működésébe és felszólítja az ellenzéki pártot, hogy tartsa tiszteletben a médiatörvényt, valótlan állításait pedig vonja vissza.

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. április 03. 16:52
Maszop inkább aztatatot mond meg, hogy melyik média mond igazat???!! Az igazat, a tiszta igazat, a teljes igazságot!
Secnir
2013. április 03. 15:52
hülye mszp, hülye mszp! elküldenek egy levelet a VOLT SAJÁT emberüknek, mint felszólító levelet? barmok. én akkor már szóltam volna böröcz fedőtisztjének, hogy aktivizálja magát, beszéljen böröczzel, és mást neveztessen ki. (gyk.: böröcz saját bevallása szerint is III/III-as besúgó volt, nem pénzért, hanem az élvezetért csinálta. meg tudna tölteni egy termet azoknak a száma, akiknek keresztbetett ilyen-olyan módon)
Antigoné
2013. április 03. 12:50
Olgicát az MTVA élére! Mindjárt kiegyensúlyozott lesz a tájékoztatás.
qccqccqcc
2013. április 03. 12:43
Zsótika, keresd meg inkább Fletóval a diplomádat. Meg az ő szakdogáját, aztán osszál észt a hitelességről, kispofa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!