Elindult a 444.hu

2013. április 29. 15:27

Uj Péter főszerkesztő köszöntötte az olvasókat, s kiderült, hogy kölcsönökből indult az online újság.

2013. április 29. 15:27

Tisztelt tartalomfogyasztó barátaim! A négyes-négyes-négyes pont hu nevében köszöntem önöket!” – kezdte a 444.hu főszerkesztője, Uj Péter a honlap elindulásának alkalmából közzétett videóüzenetét, amelyben a politikusi beszédeket parodizálta ki.

A reményé, az örömteli várakozásé ez a perc. Kívánom, hogy legyen egészségünk, és legyen erőnk a jóra, álmodjunk merészen jövőről, múltról, családról, hazáról, gyerekről, kutyáról, telekről, macskáról, teknősről, guppiról. Nem csalatkozhat, aki e kis szerkesztőség tehetségére és szorgalmára számít” – folytatta Uj, miközben a jeltolmács hölgy a jobb alsó sarokban idehrohamot kapott a felsorolástól. Ezalatt az Utolsó mohikán című film zenéje szólt a háttérben.

Tisztelt tartalomfogyasztó barátunk! Fogyassza a négyes-négyes-négyes pont hu tartalmát szeretettel, becsülettel, tisztelettel! Egészségünkre” – fejezte be rendkívüli köszöntőjét Uj Péter, aki az MTI-nek nyilatkozva azt is elmondta, hogy az általa alapított vállalkozás a baráti kölcsönökből származó százmillió forintos, néhány hónapra elegendő forrással rendelkezik, a jövőben pedig külföldi kockázati tőkebefektetők vagy néhány hazai befektetőtől remélnek forrásokat.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. szeptember 14. 06:44
Drukkolok a sikeretekért!Hajrá Uj Péter!
David Karúszó
2013. augusztus 10. 11:44
Szám-kivetett???
geraz51
2013. július 28. 12:01
Nem értem,hogy ki az a bolond aki 100 millát belerak egy ilyen bizonytalan vállalkozásba.Egy hónap múlva kiderül ki áll az alapjában tehetséges de emberileg a mélybe süllyedt Új Péter mögött.
Ouroboros
2013. július 16. 10:04
Lok'tar ogar, UP! A legjobbakat, sok sikert, sok haragost kívánok nektek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!