Magyarországra látogat az ukrán miniszterelnök

2013. március 26. 15:32

Hivatalos látogatást tesz Budapesten Mikola Azarov, Ukrajna miniszterelnöke – tájékoztatta Havasi Bertalan, a magyar kormányfő sajtófőnöke kedden az MTI-t.

2013. március 26. 15:32

A Miniszterelnöki Sajtóiroda sajtómeghívójából kiderült, hogy Orbán Viktor magyar és Mikola Azarov ukrán miniszterelnök csütörtöki tárgyalásuk után sajtónyilatkozatot tesznek, majd megállapodások aláírásán vesznek részt az Országházban.

A magyar és az ukrán fél szándéknyilatkozatot, illetve megállapodást ír alá a magyar-ukrán határ közúti átkelőhelyeinek átfogó fejlesztéséről, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal és a Befektetési és Nemzeti Projektek Ukrán Állami Hivatala közötti együttműködésről, növényvédelmi tárcaközi együttműködésről, valamint a nemzetközi kombinált árufuvarozásról.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
misfits
2013. március 26. 16:11
Matolcsy a nyelved fenheted :DDDDD
3M..
2013. március 26. 15:51
Remélem külügyünk felveti a Kárpátalja visszacsatolásának kérdését. Vagy még fontosabb dolgokról lesz szó? Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!