A nyomtatott helyett az online hasít Angliában

2013. március 07. 18:23

A London Evening Standard közel 43 százalékkal, a The Independent 25 százalékkal, a The Sun honlapja 24,7 százalékkal, a The Guardian oldala pedig 13,6 százalékkal növelte havi átlagos olvasószámát.

2013. március 07. 18:23

A London Evening Standard közel 43 százalékkal növelte online forgalmát januárban a brit Példányszám Ellenőrző Hivatal (Audit Bureau of Circulations, röviden: ABC) legfrissebb adatai szerint. A több felületet érintő havi beszámoló 45 százalékos emelkedést mutatott az említett weboldal napi átlagos egyéni felhasználóinak számában is. Az Evening Standard közel százötvenezres decemberi online forgalma így januárban meghaladta a kétszázezret, míg a lap átlagos havi online látogatószáma 3,3 millióról 4,7 millióra nőtt.

Az ugyanazon tulajdonosi körbe tartozó The Independent könyvelhette el a második legnagyobb napi látogatószám-növekedést a maga 25 százalékával, így a lap online felületének átlagos napi felhasználószáma meghaladta az egymilliót.

Az ABC legutóbbi felméréséből kiderült, hogy a példányszám-ellenőrzésben résztvevő összes brit újság weboldalán egyaránt növekedett az átlagos napi felhasználók, valamint a teljes havi látogatók száma is. A The Sun honlapja 24,7 százalékkal, a The Guardian oldala pedig 13,6 százalékkal növelte havi átlagos olvasószámát.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!