Valótlan hírek miatt helyreigazításra kötelezték a HírTV-t

2013. február 21. 12:07

Valótlan híreket közölt a HírTV Célpont című műsora Sós Tamás MSZP-s képviselőről – állapította meg a Fővárosi Ítélőtábla.

2013. február 21. 12:07

A Fővárosi Ítélőtábla keddi jogerős ítéletében megállapította: a Hír TV valótlan híreket közölt Sós Tamásról 2010-ben egy LEADER-programokkal kapcsolatos adásban. A bíróság azt is világossá tette, hogy a Célpont című műsorban elhangzott több kijelentés is sérti a képviselő jó hírnevét. A Fővárosi Ítélőtábla kötelezte a Hír TV Célpont című műsorát, hogy az ítéletnek megfelelően a következő adásban mondják ki, a szocialista politikussal szemben jogsértést követtek el, valamint ugyanezt a médium honlapján is tegyék közzé – szólt az MSZP közleménye.
 

A HírTV műsora jelenleg egy, a Demokratikus Koalíció vezetőjével, Gyurcsány Ferenccel kapcsolatos rágalmazási ügy miatt is eljárás alatt áll.
 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. február 21. 19:00
Én még nem találkoztam jóhírnevű szocialistával de nem zárom ki annak lehetőségét, hogy van ilyen.:)) Hümm!
freehckr
2013. február 21. 18:58
„a Célpont című műsorban elhangzott több kijelentés is sérti a képviselő jó hírnevét” Muhahaha, ez valami vicc?! Szocialista képviselő és a „jó hírnév”... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!