Szakszervezeti vezetőkkel tárgyalt az MSZP

2013. február 19. 18:10

A munkavállalók mindennapi életkörülményeiről, valamint az új munka törvénykönyvének tapasztalatairól tárgyalnak kedden az MSZP és az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének vezetői.

2013. február 19. 18:10
Mesterházy Attila, a szocialista párt elnök-frakcióvezetője a találkozó előtt sajtótájékoztatón elmondta, a megbeszélésen ismertetni kívánja az MSZP éppen készülő új programját, illetve ahhoz kapcsolódóan ki is kéri majd a szakszervezet véleményét például az oktatási, egészségügyi és közlekedési kérdésekben.
 
Székely Tamás, az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége elnöke emlékeztetett, a szervezett új vezetésének célja, hogy valamennyi demokratikus parlamenti párttal egyeztessen a munka világában tapasztalható problémákról, valamint az új munka törvénykönyve alkalmazásának tapasztalatairól. Mint mondta, a szövetség – ahogy más esetekben, úgy most is – felajánlja tudását a munkavállalók helyzetének segítéséhez.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. február 20. 07:07
Az MSZP is beveheti, meg a szakszervezetek is bevehetik, meg a H betűvel kezdődő és uttingerre végződő összes foruntárs is beveheti, a tárgyalási listájába a nyugdíjcsökkentést. Hümm!
nyugalmazott tanár
2013. február 20. 06:33
AMASZOP kiosztotta a direktívákat a fiókszervezeteinek. Kezdődhet az államcsíny kiteljesítése. Eddig csak taknyos gyerekekkel kísérleteztek, most majd jönnek a "vörösök-proletárok", a dolgozónak álcázott szakszerevezetei oligarchák.
Felebarát
2013. február 20. 00:11
van még szakszervezet, vagy ezek ilyen gitegyletek? mert közük nincs ahhoz, mint anno miylen szakszervezetek voltak, vagy csak nyugatról egy példa, lásd nfl, megbénitottak egy több milliárdos bizniszt
Kala pál
2013. február 19. 20:49
Készül az új választási együttműködési terv? Remélem olyan sikeres együttműködés lesz mint 2010-ben volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!