Celebmarketing

2013. február 23. 11:35

A hírességek számára továbbra is fontos, hogy megjelenjenek a legnézettebb tévéműsorokban, szerepeljenek a magazinokban, de közösségi csatornájuknak köszönhetően teljesen új tárgyalási pozícióba kerültek.

2013. február 23. 11:35

„Ha valakinek sok millió aktív, a hagyományos média segítsége nélkül is elérhető rajongója van, az azt jelenti, hogy a korábbinál sokkal kevésbé kiszolgáltatott a médiának. Ha viszont a celeb függetlenedik, függetlenednek a hozzá kapcsolt reklámok is. A korábbi gyakorlat szerint a reklámokért a média szakította a komolyabb pénzt, a celeb csak reklámhordozóként, reklámarcként részesült ebből. Az óriási közösségi elérésnek köszönhetően a legismertebb énekesek, zenészek, sportolók most közvetlenül is megjelenhetnek a reklámpiacon, ami viszont nyilván a hagyományos médiában megjelenő reklámok csökkenésével jár. A minden eddiginél jobban felértékelődött személyes márka hordozórakétaként lövi be a hirdetett terméket a közösségi térbe.”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!