Kreatív Online: Lemondott az Index főszerkesztője

2013. február 22. 12:10

A Kreatív Online információi szerint lemondott Mészáros Zsófi, az Index főszerkesztője.

2013. február 22. 12:10

A Kreatív Online úgy tudja, hogy Mészáros Zsófi egy pénteki szerkesztőségi megbeszélésen jelentette be, hogy távozik az Index főszerkesztői posztjáról. Mészáros egyelőre nem erősítette meg a hírt, a Kreatív későbbre ígért részleteket.

Frissítés:

Az Index kiadója, a CEMP megerősítette a Kreatív Online-nak, hogy a főszerkesztő közös megegyezéssel tábozik a hírportáltól. „A kiadó nevében Spéder Zoltán, a Közép-Európai Média Zrt. elnöke megköszönte a távozó főszerkesztő munkáját, és sok sikert kívánt további terveihez” - áll az Index.hu Zrt. közleményében.

A Kreatív Online információi szerint az Index munkatársainak többségét meglepetésként érte a hír, egyelőre nincs kinevezett utódja.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buddhafoga
2014. január 07. 10:07
Eddig sem olvastam, ezután sem fogom...
Gyurcsány Viktor
2013. február 25. 12:05
Most viccen kívül, te az agymosott fideszbirkákat parodizálod a kommentjeiddel és a blogoddal, vagy tényleg ilyen hülye vagy?
trespass
2013. február 25. 12:05
A blogodon szennyezd a netet szoporc!
orbán(c)
2013. február 25. 12:04
Fogalmam sincs ,hogy élem ezt túl(:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!