Kövér László soha nem tagadná meg Bayer Zsoltot

2013. február 27. 08:38

Családja, hozzátartozói és barátai mellett Kövér László és Stefka István is köszöntötték Bayer Zsoltot születésnapja alkalmából. A házelnök úgy fogalmazott: egyetlen esetben sem tagadtuk meg egymást, és nem is fogjuk.

2013. február 27. 08:38

Családja, hozzátartozói és barátai, volt és jelenlegi munkatársai mellett Kövér László is köszöntötte kedden este ötvenedik születésnapja alkalmából Bayer Zsoltot, a Magyar Hírlap főmunkatársát. Az Országgyűlés elnöke felszólalásában megköszönte az ünnepeltnek az elmúlt huszonöt évet, amelyet „jóban-rosszban, bajban és örömben együtt éltünk végig. Egyetlen esetben sem tagadtuk meg egymást, és nem is fogjuk” – hangsúlyozta a házelnök az Echo TV beszámolója szerint.

Köszöntőjében Stefka István, a Magyar Hírlap főszerkesztője Bayer Zsolthoz intézve szavait úgy fogalmazott, „publicisztikáid gyakran kavarnak botrányt itthon és külföldön, talán azért, mert olyanokat írsz le, amit mások csak gondolni mernek. Sakkozgatunk az újságírói szakmában, én már párszor rosszul léptem. Te is. De ezért érdemes élni. Egymás mellett kiállni, harcolni az igaz ügyért, Magyarországért.” Stefka kiemelte, a balliberálisok rendre kifordítják, félremagyarázzák a publicista szavait, de „ők már csak ilyenek”.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dobzselaci
2013. szeptember 23. 01:29
A kommunista kutyák összeültek szalonnázni...
dobzselaci
2013. szeptember 23. 01:29
A kommunista kutyák összeültek szalonnázni...
Yuing
2013. április 01. 12:32
Az egyik mocskosszáju köszöntötte a másik trágyaszájút.
Agnieszka
2013. február 28. 21:42
Bayer nem cigányozott a Magyar Hírlapban, amit egyszerűen azért nem vesznek többen, pedig jó és érdekes, mert a Magyar Nemzet még jobb, beágyazottsága összehasonlíthatatlanul erősebb és a jobboldali közönség nem tud két napilapot eltartani. Mi minden szombaton megvesszük. Bayer nem cigányozott az inkriminált cikkben , de rámutatott arra, h. a roma közösség tagjaiból nagyon sok aljas gyilkos kerül ki, és mostmár nagyon elég belőlük, vagyis a roma gyilkosokból. Nem írt arról, h. főleg kiket kell a börtönökben őrizni, h. főleg kik nem végzik el az általános iskolát sem, h. főleg kik élnek segályből, nem hogy nem fizetnek adót, kik szülnek gyermekkorban, kik miatt nehéz az élet mostmár megyékben, kik lopják a kábelt, kik nem fizetnek rezsit. Szóval, ez egy jogos felháborodásból megírt cikk volt, s ideje volt, mert az mégís túlzás, h. ha roma fiatal nem jut be elsőnek a WC-re, késel egyet, ideje van, kése van, miért ne késeljen... Elég volt! A "civilek" jobban tennék, ha a roma gyermekek étkeztetésére, iskolai segítésére kalapoznának. Ezzel együtt MINDEN TISZTELET a normakövető roma családoknak, igen, nekik nehezebb, viszont semmi nem lehet magyarázat a bűnözésre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!