LMP: Pótköltségvetést!

2013. január 23. 11:45

Az LMP azt kéri a kormánytól, hogy nyújtson be pótköltségvetést, mert a 2013-as büdzsé már januárban „elbukta céljait” – mondta szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján Vágó Gábor, aki szerint a számok most sem találkoztak Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter „vágyálmaival”.

2013. január 23. 11:45

A számvevőszéki és költségvetési bizottság LMP-s tagja úgy fogalmazott, hogy a számok most sem találkoztak Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter „vágyálmaival”. A növekedési prognózis alacsonyabb a kormány által elvártnál, olyan több tízmilliárd forintos adóbevételek hiányoznak, mint például a használatarányos útdíj, ráadásul az előzetesen vártnál jóval magasabb kamatterhekkel kell számolni – jelentette ki.

Az LMP annak érdekében, hogy ne kelljen megint 14 alkalommal módosítani a büdzsén, mint 2012-ben, azt kéri, hogy tervezzenek egy új pótköltségvetést – mondta Vágó Gábor. Azt szeretnék, ha az új költségvetés tartalmilag is eltérne az elődjétől, „nem csupán a megszorításokról szólna”. A politikus véleménye szerint az új büdzsé elkészítésénél tárgyalási alap lehet az LMP által készített, „Magyarország talpra áll” elnevezésű alternatív büdzsé.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. január 23. 16:36
Gábor te melyik Vágónak vagy rokona, a Legyen ön is milliomos Vágónak, vagy a Legyen ön is koldus a tanács köztársaság miatt, Vágónak ha az elsőnek menj favágónak,ha másodiknak űlj páncél vonatra irány Moszkva! Lenin anyja megint terhes.
Soma
2013. január 23. 16:24
Röhej! Ezeket már az ágylábához kell láncolni legalább egy napra, hogy végre nyugton maradjanak.
OrangeOrder
2013. január 23. 14:15
2,7% - amikor a vágyálom valósággá válik. Jaj, de fáj ez nektek! Táboroztatók... aljas, szemét banda.
kjkj945
2013. január 23. 13:33
lump pot költ s ég vet és????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!