Járási hivatal nyílt Devecserben

2013. január 02. 10:55

Szerdán megnyitották a járási hivatalt Devecserben, a hivatalban 28 település ügyeit intézik.

2013. január 02. 10:55

Kovács Zoltán kormánymegbízott elmondta: a rendszerváltás utáni legnagyobb közigazgatási átalakítás most zajlik. Ennek célja, hogy az állami feladatok minél közelebb kerüljenek a polgárokhoz – közölte a megyei kormányhivatal vezetője. A járási hivatal munkatársaitól azt kérte: legyen munkájuk szolgálat, amelynek során az ügyfeleik a lehető legjobb szolgáltatást kapják.

Toldi Tamás (Fidesz-KDNP), Devecser polgármestere hangsúlyozta: történelmi pillanat ez, amikor is a város visszakapta járási hivatalát. Most újra lehetőséget kaptunk, jóval kisebbek a lehetőségeink, lényegesen nehezebb helyzetből indulunk, de újra a térség központjává válhatunk – fogalmazott. Toldi rámutatott: mindig lehet újrakezdeni, s ebben a vörösiszap-katasztrófában rendkívüli helytállást tanúsító város kiváló példát mutatott. A járási hivatalt – Bereczky Nóra hivatalvezető köszöntője után – Fodor János plébános áldotta meg. A hivatalosan január 1-jétől létrejött devecseri járási hivatalban a környező 28 település ügyeit intézik.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2013. január 02. 23:51
Nevetséges. Hány kilóméterre van Ajka? Lehet szidni az egykori bányászvárost, de ezt a hátrányt Devecser már nem dolgozza le soha.
Robin
2013. január 02. 11:46
A járási hivatal intézménye fidesz kifizetőhely. Ahelyett van, hogy ezer gyanús mutyit kéne kitalálniuk. x(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!