Leminősítene hét magyar bankot a Moody's

2012. december 12. 18:32

Hét magyar bank osztályzatait vette leminősítési felülvizsgálat alá a Moody's Investors Service.

2012. december 12. 18:32

A világ legnagyobb hitelminősítője szerda este Londonban közölte: a felülvizsgálatot arra a véleményére alapozva indította, hogy e bankok folyamatosan kedvezőtlen környezetben működnek, és ez önálló kockázati profiljuk további erózióját okozhatja.

A Moody's a felülvizsgálatot az OTP Bank, az OTP Jelzálogbank, a K&H, a Budapest Bank, FHB, az Erste Bank Hungary és az MKB önálló minősítésére, valamint adós- és betétbesorolásaira jelentette be.
 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2012. december 13. 08:07
A "magyar" bankok minősítsék le a metélt Moody's Investors Service-t.
pakura
2012. december 12. 22:55
Nagy szerencse, hogy a bankok külföldi kézben vannak, ha nem lenne aki kintről tolja beléjük a pénzt, nem lehetne így fejni őket. Kétségtelenül meg lesz ennek a bankellenes politikának a hátulütője. Egyébként meg hova kéne minősíteni egy olyan bankot amit ötletszerűen egyre növekvő terhekkel sújtanak? Ebbe minden vállalkozás belerokkanna. A bank is egy vállalkozás.
GV0917
2012. december 12. 20:55
Már hiányoztak volna,ha nem minősitenek le mindent ami magyar.Mert hát ugye,ami magyar,az csak rossz lehet.Hiába,a pénzvilágban már csak ilyen a MÓDY!
Soma
2012. december 12. 19:22
Az OTP egyetlen "kockázati tényezője" a magas számlavezetési díj. A Moody's meg természetesen éli a természetellenes életét......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!