Kovács Árpád: Magyarország a középkategóriában van

2012. november 26. 21:38

A Költségvetési Tanács és a Magyar Közgazdasági Társaság elnöke szerint Magyarország a főbb gazdasági mutatók tekintetében nem az utolsók között van a térségben.

2012. november 26. 21:38

Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács és a Magyar Közgazdasági Társaság elnöke hétfői miskolci előadásában rámutatott: Magyarország a főbb gazdasági mutatók tekintetében nem az utolsók között van a térségben, jobbára a középkategóriában helyezkedik el. Kovács Árpád – aki Lehetőségek és remények 2012 végén címmel tartott előadást – a Magyar Közgazdasági Társaság Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének meghívására érkezett a borsodi megyeszékhelyre.

 
Előadásában elsősorban a fejlődési tendenciákról szólt, megvizsgálva az adatokat a környező országok vonatkozásában is. Kovács jelezte: a Magyar Közgazdasági Társaság kedden évzáró közgyűlést tart, amelynek szintén fontos témája, hogy milyen lehetőségekkel és reményekkel működhet a magyar gazdaság 2012 végén.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2012. november 26. 22:16
Persze,Kovács úr,tudjuk,meg kell hálálni a kinevezését...
bimbókutya
2012. november 26. 21:51
Lassan odaérünk ahól Ceausescu vezette románia volt a 80as években...Minden adatot meghamisitanak,és belénk beszélik hogy nekünk milyen jó!Szörnyű...Meddig mehet ez még?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!