Nem ünneplik a járásokat a fővárosi MSZP-s polgármesterek

2012. október 30. 12:18

Mivel a törvény kötelezi őket, ezért aláírják a fővárosi járási hivatalokról szóló megállapodást, de az ünnepségen nem vesznek részt a budapesti szocialista polgármesterek.

2012. október 30. 12:18

Nem vesz részt a fővárosi járási hivatalokról szóló megállapodás keddi aláírási ünnepségén a három szocialista vezetésű kerület. Gajda Péter, a XIX. kerület szocialista polgármestere keddi sajtótájékoztatóján azt mondta: tiltakoznak a kormánynak a járásokra vonatkozó döntése ellen, távolmaradásukkal azt szeretnék kifejezni, hogy nincs mit ünnepelni egy „megállapodásnak álcázott diktátumon”.

A kispesti kerületvezető az MTI kérdésére közölte: nem tehetik meg, hogy a megállapodást nem írják alá, mert a törvény „kényszeríti” őket, de az ünnepségen nem kívánnak részt venni.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Julismama2
2012. október 30. 16:00
Micsoda tragédia, hogy lemondták a részvételt! Nélkülük már nem is lesz ünnepség. Kirekesztették magukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!