Napi: A banki készpénzfelvétel után is fizethetünk

2012. október 08. 09:42

Valószínűleg nem csak az ATM-használat után kell majd illetéket fizetni, hanem a bankfiókokban történő készpénzfelvétel, illetve a banki valutakifizetés és a valutaváltás után is – írja a Napi Gazdaság.

2012. október 08. 09:42

A Napi Gazdaság cikke szerint a kormány a készpénzfelvételt adóztatná, ami így nem csak az ATM-ekből felvett pénzre vonatkozik, hanem a bankfiókokban történő pénzfelvételre is. Egyes vélemények szerint ez a valutában történő kifizetésekre, és így a valutaváltásokra is vonatkozhat, és a bankok ügynökeként dolgozó valutaváltó cégekre is ki kell terjednie a szabályozásnak. Szintén 3 ezrelékes illeték terheli majd a postai bankkártyát tranzakciókat, mivel azok is készpénzfelvételnek minősülnek.

A lap szerint minderre azért van szükség, mert az adóból várt 30 milliárd forint pusztán az ATM-használatból nem fog befolyni.

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2012. október 08. 10:41
Mindenki fizethet, csak a nyertesek nem fizetnek,akik a vadprivatizáció idején vagyont szereztek, meg a bankok.
Soma
2012. október 08. 10:34
Nohát, nohát! Mi ez az elvtársi háborgás, miközben a "Népek tengere" nem győzi tisztítani a fekáliátokat a kamat nevű hagyatékotok után!
kjkj945
2012. október 08. 10:29
A jó hír sajnos fehér holló itt. Ezen a bolygón a fülembe este szirénaszó hasít Valakit most visz el a mentő, a rabomobil Fizetni kell és a számla előttem hever A benzingőz, a harcigáz, szememet csípi és fojtogat Fizetni kell és késik a gyorsvonat Fizetni kell a semmiből már lenyúzva rólam minden bőr Kaparom a falat távol a valamitől Bilincsre verve, kerülök egy helyre Ha kimondom egyszer, amit ez a rendszer tilt Ami a lényeg azt, hogy a terror gerincet hajlít. Az ami szép csak egy álomkép Ahol a hajnalt várom még, Csont roppan halkan a hóban és talpam alatt a jég Bilincsre verve, kerülök egy helyre Bilincsre verve, kerülök egy helyre A benzingőz, a harcigáz, szememet csípi és fojtogat De minden álom valóra válik majd Fizetni kell, de nem nekem Eljön az a nap, még azt hiszem Hogy nem állít falhoz senki sem, nem, nem. Ha eljön majd az a rég várt pillanat, Amire várok. Más kerül oda, ahol mások a szabályok Az, ami szép csak egy álomkép Ahol a hajnalt várom még, Csont roppan halkan a hóban, de jó hírt küld az ég A benzingőz, a harcigáz, szememet csípi és fojtogat De minden álom valóra válik majd Fizetni kell, de nem nekem Eljön az a nap, még azt hiszem Hogy nem állít falhoz senki sem, nem, nem. Bilincsbe verve más kerül a helyre Bilincsbe verve http://www.youtube.com/watch?v=Qboo8iUjHBs
orbán(c)
2012. október 08. 10:12
Visszatérünk a zsebbe fizetéshez és szopik a bevétel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!