Aki a zsidókat szolgálja, az zsidó

2012. szeptember 14. 19:35

Nem a kuruc.info tulajdonosa vagyok, hanem egy olyan cégé, amely elirányít embereket különböző weboldalakra. Interjú.

2012. szeptember 14. 19:35
Varga Béla

Már az interjú előtt úgy fogalmazott, az Átlátszó cikke, amely szerint Ön a kuruc.info tulajdonosa, félig igaz, félig nem. Tisztázzuk akkor ismét, mi az, ami nem igaz?

Bodoky úr, aki ezt a cikket írta, nincs tisztában a fogalmakkal. Van ugyanis a domain registration, és van a domain hosting, ami a honlapot magát jelöli meg. Na most, a regisztrátor általában nem azonos a tulajdonossal. A regisztrátor olyan, mint egy kalauz. Ha valaki valamire rá akar keresni, akkor a regisztrátorok adják meg azt az útmutatást, hogy hova tud rámenni. Nekem is van legalább három tucat regisztrált nevem. Tehát nem a kuruc.info tulajdonosa vagyok, hanem egy olyan cégé, amely elirányít embereket különböző weboldalakra. (...)

Ön döntött amellett, hogy kuruc.info-t is felvegye az oldalai közé, vagy ők keresték meg?

Nézze, én eléggé nemzeti érzelmű ember vagyok. Sosem szerettem se a kommunistákat, se a liberálisokat, akik a hazámat tönkretették. De se szerkesztőségi, se más funkcióm nincs benne. (...)

Térjünk át a FB-oldalára, ami nyilvános, tehát láthatom a posztjait, noha nem vagyunk barátok. Itt van például ez: Befolyásos izraeli rabbi a zsidók ellenségeinek elpusztítására szólított fel. Erre kommentként azt írta: »Hülye fasz. Te meg a fajtád csak ezt gondolod. El lesztek takarítva rövid úton.« Ez fenyegetés, vagy vélemény?

Vélemény.

És mit jelent az, hogy el lesztek takarítva?

Hát, ha Izrael háborút kezdeményez Irán ellen, akkor el lesznek takarítva.

Nézzünk egy másikat. A belinkelt kuruc.info cikk címe úgy szól, hogy Schmitt ezúttal megelőzte Ádert. Azonnali bocsánatot kért az izraeli nagykövettől. Azt írja erre, hogy »Aki látta élőben és hallgatta ennek a zsidó baromnak az angolságát a fordítás alatt, megkívánná az elődjét.« A zsidó barom ez esetben Áder János?

Igen. Mindenki, aki a cionistáknak szolgál.

Az zsidó? Vagy barom?

A lényeg az, hogy miért kell kiszolgálni egy cionista rezsimet? Senki nem kötelezhető rá, ez egy választás kérdése.

És Áder János zsidó?

Nem az a lényeg.

De hát zsidó baromnak hívta.

Zsidó bérencnek.

Nem, ide barom van írva.

Az most teljesen mindegy.

A zsidóság egyrészt származás, másrészt vallás. Áder János melyik a kettő közül? Vagy mindkettő?

Nézze, aki a zsidókat szolgálja ki, az számomra zsidó.”

Összesen 301 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2012. szeptember 16. 00:00
Derék nagy barom ez a Béla! :D Úristen...
én vagyok a.
2012. szeptember 15. 14:05
Itt nagyot hazudik ez a rohadt náci! Miért is? "Van ugyanis a domain registration, és van a domain hosting, ami a honlapot magát jelöli meg. Na most, a regisztrátor általában nem azonos a tulajdonossal." A regisztrátor tényleg nem azonos a tulajdonossal, de a domain tulajdonosa igen! Vagyis nem a regisztrátor neve van a domain tulajdonosaként, hanem maga a tulajdonos! Nem az üzemeltetőé a domai név, hanem aki alatt be van jegyezve! Néhány hónapja adtam el egy honlapomat, tehát az én nevem volt a lemondó nyilatkozatban és a vevőé meg a másik oldalon. Az üzemeltető, vagyis a szerver tulajdonosa sehol sem szerepel. Ő egy harmadik személy! Ez megint egy rohadt kurucos trükk! Hm!
Feyszáll
2012. szeptember 15. 12:48
A kuruttyinfónál jobban senki nem szolgálja a szóbanforgó "zsidók" érdekeit. Ők csinálják.
birkakaka
2012. szeptember 15. 12:23
Akkor lesz demokrácia Magyarországon ha a Kuruc infót nyomtatott formában megvehetik bármely újságosnál.Ahogy a sok hazug balliberális sajtót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!