Új vezető a Helyi Rádiók Országos Egyesülete élén

2012. szeptember 10. 13:05

Tisztújítást tartott a Helyi Rádiók Országos Egyesülete; az egyedüli jelöltként induló Égető Gyulát, a hódmezővásárhelyi Rádió 7 tulajdonos-ügyvezetőjét választották új vezetőnek.

2012. szeptember 10. 13:05

Tisztújítást tartott a Helyi Rádiók Országos Egyesülete; az egyedüli jelöltként induló Égető Gyulát, a hódmezővásárhelyi Rádió 7 tulajdonos-ügyvezetőjét választották új vezetőnek – közölte a szervezet az MTI-vel. A közlemény szerint az új elnök köszöntőjében kiemelte: tovább kívánja erősíteni a szervezet érdekvédelmi szerepét, de emellett nagy hangsúlyt kíván fektetni rádiós szakmai feladatokra is, a helyi rádiók reklámpiacon történő közös fellépésére, valamint a kommunikáció erősítésére. Hozzátették: a közgyűlés az egyesület leköszönő elnökének, Radetzky Andrásnak tiszteletbeli elnöki címet adományozott.
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!