Megnyílt a Közbeszerzési Expo

2012. szeptember 27. 10:54

Először rendezik meg a Közbeszerzési Expót, amelyen közvetlenül léphetnek kapcsolatba egymással az ajánlatkérők és ajánlattevők.

2012. szeptember 27. 10:54

A Közbeszerzési Hatóság első ízben rendezi meg csütörtökön Budapesten a Közbeszerzési Expót, amelyen közvetlenül léphetnek kapcsolatba egymással az ajánlatkérők és ajánlattevők – mondta az esemény megnyitóján Gajdos Róbert, a hatóság elnöke.

A tárca nem tervezi az év elejétől hatályos közbeszerzési törvényt újjal felváltani, de a szakmai észrevételek alapján kész a módosítását kezdeményezni – közölte a megnyitón Hegmanné Nemes Sára, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vagyonpolitikáért felelős államtitkára.

A közbeszerzést – egyebek mellett – az uniós források olyan elköltési eszközének nevezte Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, amely visszaszorítja a korrupciót.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. szeptember 27. 14:33
Mi a szösz? Meg lehet venni a közbeszerzést? Az expon ha jól tudom szolgáltatást árut terméket (szellemi is) szoktak kiállítani.
pimepime
2012. szeptember 27. 14:25
"A közbeszerzést – egyebek mellett – az uniós források olyan elköltési eszközének nevezte Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, amely visszaszorítja a korrupciót." ------------ Miért? Nálunk is van korrupció? Ha törvénybe ütköző esetekről tud Parragh László, akkor tegyen feljelentést, vagy tartózkodjon a forradalmi Nemzeti Együttműködés Rendszerének mocsolásától! Áruló!!!
egysegelem
2012. szeptember 27. 11:27
Ilyen az amikor a Kozgep minden dolgozoja megismerheti egymast, barmelyik reszlegen dolgozik is.
bigyomail
2012. szeptember 27. 11:13
"A közbeszerzést – egyebek mellett – az uniós források olyan elköltési eszközének nevezte Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, amely visszaszorítja a korrupciót." Máshol lehet, de nálunk ez a korrupció melegágya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!