Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Közösségi médiává tenné a közmédiát az MTVA-vezér

2012. szeptember 07. 10:54

A szombaton megrendezendő Közmédia Napja is azt a célt szolgálja, hogy a közszolgálati média egyre inkább közösségi médiává váljon – mondta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

2012. szeptember 07. 10:54

Böröcz István pénteken arról is beszélt: a Budapesten, a Millenárison tartandó rendezvényről élő műsorokkal jelentkezik a Kossuth Rádió, a programokról pedig filmet készít a televízió. Kamerák rögzítik majd az esti, Szimfonik Live 2.0 koncertet is, így később a televízión keresztül is láthatóvá válik az MR Szimfonikusok és a Petőfi Rádió kedvelt együtteseinek közös fellépése.

Szombaton a közmédia másként mutatja meg önmagát – fogalmazott Böröcz István, hozzátéve: együtt lesznek a televíziósok és a rádiósok, valamint a hírügynökségi munkatársak, akikhez a nézők, a hallgatók és az olvasók is közelebb kerülhetnek. Az alkotások a látogatók szeme láttára jönnek létre – hangsúlyozta az MTVA vezetője. 

„Másfél éve, mióta az új, integrált közmédiát építjük, folyamatosan az volt a törekvésünk, hogy a megszokott közmédiát felváltsa egy közösségimédia-jelleg. Az új arculat is ezt próbálja kifejezni” – mondta a vezérigazgató.

A közmédia szerves részét képező MR Zenei Együttesekről szólva Böröcz István elmondta: a szimfonikusok, az énekkar és a gyermekkórus folyamatosan koncerteznek, ezekből pedig nemcsak rádió-, hanem tévéműsorok is készülnek a jövőben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!