Jobbik: A kormánynak fogalma sincs a gazdasági folyamatokról

2012. szeptember 24. 15:08

A Jobbik szerint Varga Mihály múlt heti nyilatkozata a magyarországi belső fogyasztás fellendüléséről azt mutatja, hogy a kormánynak „fogalma sincs” a jelenlegi gazdasági folyamatokról, illetve arról sem, hogy ma Magyarországon emberek mennyiből és hogyan élnek – jelentette ki Z. Kárpát Dániel hétfői sajtótájékoztatóján.

2012. szeptember 24. 15:08

Varga Mihály a Miniszterelnökséget vezető államtitkár múlt héten a Duna TV Közbeszéd című műsorában nyilatkozott. Arra a kérdésre, hogy mitől fog nőni Magyarországon a belső fogyasztás, azt válaszolta: „előbb-utóbb a hűtőszekrény elromlik, előbb-utóbb lehet a tévét is ki kell cserélni, tehát attól, hogy valaki két évig nem vesz meg valamit, előbb-utóbb mégiscsak eljön az idő amikor lehet, hogy ezt meg kell tennie.

Z. Kárpát Dániel hétfőn hangsúlyozta: a belső fogyasztás fellendülését semmilyen előrejelzés nem támasztja alá, így ezeket „a vágyakat biztosan a tündérmesék Magyarországán fogalmazták meg”. A jobbikos politikus leszögezte: pártja szerint a multinacionális vállalatok megadóztatásával, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) „diktátumainak visszautasításával” és az államadósság újratárgyalásával lehetne kezelni a kialakult gazdasági helyzetet.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SomiRobi
2012. szeptember 24. 19:43
A jobbiknak sincs fogalma a gazdaságról, csak beszélni tud, hogy másoknak sincs, meg persze aksztófákat állítani, zázlót égetni. Indulatokat kelteni, ami persze semmire se jó csak rosszabbá teszi a közérzetet.
Soma
2012. szeptember 24. 18:30
A kormánynak fogalma sincs?? Akkor rá kell bízni Dúró Dórára!
kukagyerek
2012. szeptember 24. 16:59
"Jobbik: A kormánynak fogalma sincs a gazdasági folyamatokról" A karrierista "demokratáknak" nem is kell érteni hozzá, elég ha a gyarmattartó talpát tudják nyalogatni. Teljesen hülyék mindenhez, egyedül az "egyenruhás bűnözőket" képesek üldözni. Ehhez értenek csak!
bigyomail
2012. szeptember 24. 16:25
A jobbiknak igaza van abban, hogy a kormánynak lövése sincs a gazdaságpolitikához, ám a megoldási javaslatukból az látszik, hogy nekik sincs. Ha a multik adóztatása és az IMF elutasítása megoldás lett volna, akkor most jól élnénk, mivel a multiadót a Fidesz bevezette az IMF - egyébként nem létező - diktátumait meg "visszautasította".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!