Jobbikos gulyást evett a DK-s asszony

2012. szeptember 13. 15:39

Az éhségsztrájkoló Gyurcsány Ferencék mellé szervezett ételosztást a Jobbik, ám a 160 adag gulyás egyelőre soknak bizonyult, pedig hajléktalanok, turisták és egy DK-s néni is evett már a levesből. Gyurcsányt is meg akarták kínálni, de a rendőrök megakadályozták őket ebben.

2012. szeptember 13. 15:39

Az éhségsztrájkoló Gyurcsány Ferencék sátrától nem messze szervezett ételosztást csütörtökön délután a Jobbik. Az atv.hu tudósítása szerint míg a DK felhívására több száz szimpatizáns érkezett a Kossuth térre, hogy megvédjék Gyurcsányékat a jobbikosoktól, addig utóbbiak csak mintegy harmincan voltak. Az időjárás miatt később azonban mindkét tábor jelentősen megfogyatkozott.

Az atv.hu szerint 14:50 körül kezdte osztani a gulyáslevest a Jobbik. 160 adaggal készültek, de eleinte csak néhány hajléktalan kért belőle. Később egy DK-s néni is evett egy tányér levest. Mivel jóval több gulyással készült a Jobbik, mint ahányan végül megjelentek az ellentüntetésen, ezért az atv.hu tudósítója szerint a párt aktivistái már a turistákat is kínálgatják vele és a szervezők is azt eszik, de még így is több mint a fele megvan még.

A jobbikosok Gyurcsányt is meg akarták kínálni a levessel, de a rendőrök megakadályozták őket ebben.

Fotó: atv.hu.

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2012. szeptember 14. 10:06
többszáz dk-szimpatizáns és 30 jobbikos, atv.hu tálalásban. hát ez olyan milla-dolog lehet... kiegyezzünk egy 60-40-ben?!
ballada
2012. szeptember 14. 08:35
Bírd ki feri azt kevés időt asztán jön a habzsi dőzsi kezded a libamájjal no meg finom borocskáknál az offsore céged melyet titkoltan kivittél a magyar gadaságból telik belőle ,nem vagy rászorulva hol mi magyar moslékra .
ballada
2012. szeptember 14. 08:25
Szegény Kertészt ágica nénit ,no meg a botoxost kihagyták a magyarmoslék zabálásából.Ez már több a sokk-nál,
ballada
2012. szeptember 14. 08:21
Még a jobbik kajájára sem gyülekeznek az emberek szocik pártjába,rendőrség megakadályzta a gulyáskommunista vezér habzsi dőzsi kajálását ,egyétek meg amit főztetetek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!