A GIJN tagja lett az Átlátszó

2012. szeptember 26. 11:14

A Global Investigative Journalism Network (GIJN), a nonprofit oknyomozó újságírói csoportok szerveződése tíz másik non-profit szervezettel együtt felvette tagjai közé az atlatszo.hu-t.

2012. szeptember 26. 11:14

A Global Investigative Journalism Network (GIJN) tíz másik non-profit szervezettel együtt felvette tagjai közé az atlatszo.hu-t is – számolt be az oknyomozóportál. A további új tagok között szerepel a londoni The Bureau of Investigative Journalism, az amerikai Investigative Reporting Workshop, a romániai RISE Project, a lettországi Re:Baltica, a boszniai Organized Crime and Corruption Reporting Project, és a belgrádi Serbian Center for Investigative Journalism is.

A GIJN nonprofit oknyomozó újságírói csoportok szerveződése, amelyet 2003-ban több mint 300, a világ minden tájáról érkező újságíró alapított, és azóta már több mint 40 nonprofit szervezet csatlakozott hozzá. A GIJN segít a tagoknak a tényfeltáró sztorik publikációjában, tréningeket és konferenciákat szervez, és támogatja a hasonló csoportok létrehozását. A szervezet igazgatója David Kaplan amerikai oknyomozó újságíró – emlékeztetett az atlatszo.hu.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mackomihaly
2012. szeptember 26. 14:30
Ennyi erovel helybol az index.hu-t is jelolhettek volna...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!