Az eddigiek legjobb tulajdonságait egyesíti az új blogszolgálató?

2012. augusztus 19. 11:36

A Blogger és a Twitter társalapítói fogtak össze, hogy létrehozzanak egy újabb blog site-ot azok számára, akiknek a már meglévő oldalak nem elégítik ki igényeit.

2012. augusztus 19. 11:36

Evan Williams és Biz Stone, a Blogger és a Twitter társalapítói fogtak össze, hogy létrehozzanak egy újabb blog site-ot azok számára, akiknek a már meglévő oldalak nem elégítik ki igényeit – írja a mediainfo.hu a CNN cikke alapján. Míg az alkotók szerint a Medium „újabb evolúciós ugrás a tartalomelőállításban”, a magyar portál úgy látja: az új blogszolgáltató mintha a már létező oldalak legjobb tulajdonságait próbálná egybegyúrni.

A dizájn a Twitterére vagy a WordPressére hasonlít, de a bejegyzések témák szerint, a felhasználói szavazatok alapján csoportosulnak, mint a Pinteresten és a Redditen, vagy a Diggen. A Medium több teret ad a kibontakozásra, mint a Twitter, és a mennyiség helyett a minőségre helyezi át a hangsúlyt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!