Assange újra színre lépett

2012. augusztus 20. 09:18

Ha egység van az elnyomásban, abszolút egységre van szükség az arra adott válaszban – mondta a hónapok óta először nyilvánosság elé lépő Julian Assange, az Ecuador londoni nagykövetségén bújkáló WikiLeaks-alapító.

2012. augusztus 20. 09:18

Erkélyről mondott beszédében Julia Assange követelte: az Egyesült Államok fejezze be a portálja ellen indított boszorkányüldözést, és engedje szabadon Bradley Manninget, a titkos iratokat kiszivárogtató amerikai katonát.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2012. november 15. 15:19
a feltétel nélküli szervilis lojalitás a hatalom felé : nem ez a konzervativizmust jelenti a titkosszolgálatnak meg az a dolga hogy vigyázzon a titkaira , ha ez nem sikerül akkor az a titkos szolgálat szar. és inkább azzal kéne foglalkozniuk, a fickó csak letesztelte a rendszerüket, megkereste a hibát és kihasználta ...erre úgy válaszolni hogy koncepciós perekkel és üldözéssel fenyegetik : ez cccp
kesztió
2012. augusztus 21. 21:41
A kettő nyilvánvalóan kizárja egymást. Értem. Amúgy te mi a fenét keresel Assange „oldalán”, amikor ő az amerikai nemzet védelmezőinek (hadsereg, titkosszolgálat) titkait szellőztette meg? Egy igazi konzervatívnak el kell ítélnie minden olyan cselekedetet, mely a Nemzet katonai erejét, tekintélyét stb. áshatja alá.
KannibálTatárÚr
2012. augusztus 21. 21:41
Assange mellett kellene kiállnia a világ közvéleményének, nem az orosz macskák mellett! Rajta újságírók, tegyetek egyszer valami jót is az emberiség érdekében!
Erik a Narancs
2012. augusztus 21. 00:01
Nincs tul sok ertelme a wikileaksnek. A narancsos fuhrer bejelenti, hogy a szavazoi pofajaba sz*rik... es semmi... a csurherol lepereg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!