A kormányfő további szja-csökkentést szeretne

2012. augusztus 25. 17:50

A személyi jövedelemadót és a társasági nyereségadót is tovább szeretné csökkenteni a miniszterelnök. Orbán Viktor szombaton Kőszegen, a Tranzit – Fesztivál a határon elnevezésű közéleti rendezvényen beszélt szándékáról.

2012. augusztus 25. 17:50

A kormányfő kijelentette: csak azt az irányt tartja lehetségesnek, amelyet kormánya választott. „Az irány felülvizsgálata szükségtelen, a kitartás mellett vagyok” – mondta a kormányfő.

A Brüsszellel folyó vitákról szólva Orbán Viktor közölte: azért vették előre a nagy konfliktusokat, mert a Fidesz-KDNP-nek kétharmados többsége van a parlamentben, és „a kétharmad áll, mint a cövek”. Ezért tudták – mondta –, hogy meg fogják nyerni a vitákat, ahogyan azt is, hogy lesz emellett néhány olyan ügy, amelyet el fognak veszíteni, ezek  „be vannak stokizva”.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
keszi
2012. augusztus 27. 14:19
"...további szja-csökkentést szeretne..." Ez nagyon jó, csak a "további" hibádzik! Ugyanis 2011-ben és 2012-ben az adócsökkentés hatására a munkavállalók -szerényebb jövedelmű- nagyobb része rosszúl járt, míg a korábban is jobban dotált kisebb része pedig nagyon jól! Talán ezt az igazságos és arányos adócsökkentést nem kéne tovább folytatni!
Sándor
2012. augusztus 26. 14:49
a külföldi katonai segédlettel 6 évtizeden keresztül, a magyar népen élősködő NEMZETIDEGEN, magyarellenes szocialista maffiózók, a 6 évtizedük alatt, mindent tönkretettek, szinte teljesen eltüntették a magyar nép vagyonát, milliókat tettek munkanélkülivé,... hisz alóluk már 1980-1997 között eladták, az üzemeket gyárakat, szénbányákat, vegyiműveket, bankokat, biztosítókat, boltokat ... a mindig idegen katonai segédlettel hatalomban lévő gazember szocialista horda, a magyar embereket kirabolták,... bérmunkássá tették saját hazájukban!! 2008-ra még aztán AJÁNDÉKKÉNT az őket hatalomban tartó "munkásosztályuknak" csődbe is vitték az országot!!!
Samsa
2012. augusztus 26. 12:05
Sándor: Kicsit lazíthatnál így vasárnap délben.
Sándor
2012. augusztus 26. 11:53
a külföldi katonai segédlettel 6 évtizeden keresztül, a magyar népen pöffeszkedő NEMZETIDEGEN, , magyarellenes szocialista maffiózók, a 6 évtizedük alatt, mindent tönkretettek, szinte teljesen eltüntették a magyar nép vagyonát, milliókat tettek munkanélkülivé,... hisz alóluk már 1980-1997 között eladták, az üzemeket gyárakat, szénbányákat, vegyiműveket, bankokat, biztosítókat, boltokat ... a mindig idegen katonai segédlettel hatalomban lévő gazember szocialista horda, a magyar embereket kirabolták,... bérmunkássá tették saját hazájukban!! 2008-ra még AJÁNDÉKKÉNT az őket hatalomban tartó "munkásosztályuknak" csődbevitték az országot!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!