Oszkó: Károkozással nehéz burzsoáziát építeni

2012. június 13. 12:47

Oszkó Péter szerint a kormány egyszerű ideológiai megfontolások alapján alakítja a gazdaságpolitikát, amivel csak kárt okoz.

2012. június 13. 12:47

Oszkó Péter szerint az egykulcsos adó nem élénkíti a fogyasztást, nem járult hozzá a gazdasági növekedéshez, viszont jó nagy lyukat csinált a költségvetésen. A volt pénzügyminiszter szerint a kormány csak kárt okoz, és károkozással nehéz burzsoáziát építeni.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2012. június 14. 07:57
A királyi TV-n a független szerkesztő Obi az imént a D-8 -as Boros Imre seggét nyalta közgáz ügyben csontig. Ez a riport ahhoz képest kész felüdülés.
drieno
2012. június 13. 17:20
na de oszkó elvtárs, hogy lehet, hogy évi háromezerkétszázmilliárdot kell visszafizetni az "eltolcsyéknak"? a szakembereknek meg egyet se kellett, ők csak felvették meg költötték? nem zavarta az oszkó elvtársat, hogy a költségvetés évi várató bevételének több mint 10%-át irányozták elő évi visszafizetendő összegként? ezek után hogy van képe az oszkó elvtársnak kifáradni a nyilvánosság elé és bármit mondani gazdasági ügyekben? ja, bocs, a oszkó elvtárs nem is elvtárs, hanem adóoptimalizálási légiszakértő, hatlams vagyonnal, azaz egy darab burzsoá, ha már itt tartunk, cuciálisan érzékeny elvtársúr
kjkj945
2012. június 13. 16:34
https://picasaweb.google.com/lh/photo/vELeNAx2h476fpAScscfW9MTjNZETYmyPJy0liipFm0
tarackos
2012. június 13. 15:55
"Oszkó Péter szerint a kormány egyszerű ideológiai megfontolások alapján alakítja a gazdaságpolitikát, amivel csak kárt okoz." Mert erre van igény: nemzet naccsága. Mostanában kezdenek rájönni az igénylők, hogy ezzel bizony felkopik az álluk. De még az unokájuké is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!