Jó projektekre gyűjt az Átlátszó

2012. június 15. 08:25

Felhívást közölt az Átlátszó oknyomozó portál: különböző projektjeikhez várnak egyéni pénzadományokat. A nagyobb összegek beküldőivel az oldal külön szerződést köt.

2012. június 15. 08:25

Magánadományokat vár az Átlátszó oknyomozó portál, mert mint írják, állami vagy önkormányzati szervezetektől, pártoktól nem fognak el hozzájárulást. Az adakozók mostantól azt is kiválaszthatják, milyen célt segítenének pénzükkel. Az átláthatóság érdekében az adományozók nevét és az adomány összegét a honlapon közzé teszik. Az egy naptári éven belül összesen 500 ezer forint feletti adományok esetében a támogatóval szerződést is köt az oldal, amelyben az adományozó vállalja, hogy a honlap tevékenységére semmilyen befolyást nem gyakorol.

A támogatásra váró projektek listája, illetve a pénzösszegek beküldésének különböző módjai az atlatszo.hu oldalon megtekinthetők.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!