Marxisták és maoisták pénzelésével vádolják Magyarországot

2012. május 22. 08:29

A Washington Post cikkében Mamata Banerjee nyugat-bengáli főminiszter az ellene összeesküvő marxisták és maoista lázadók pénzelésével vádolta Észak-Koreát, Venezuelát és Magyarországot.

2012. május 22. 08:29

Mamata Banerjee, az indiai Nyugat-Bengál állam főminisztere a Washington Post cikke szerint egy nemrégiben kirobbant karikatúra-botrányt firtató kérdésre azt mondta, hogy az ő marxista politikai ellenfelei összeesküdtek a maoista lázadókkal, szövetkezve a pakisztáni hírszerzéssel, hogy lejárassák és megöljék őt. Banerjee szerint ezt Észak-Korea, Venezuela és Magyarország finanszírozza. A Washington Post cikke összeesküvés-elméletek alcím alatt közölte Banerjee feltételezését. A karikatúra-botrány során egy – a nyugat-bengáli politikusról karikatúrát e-mailen megosztó – kémiaprofesszort megvertek Mamata pártjának aktivistái, majd később letartóztatta a rendőrség.

A Wall Street Journal is kitért röviden a főminiszter Magyarországgal kapcsolatban megfogalmazott feltételezésére.A lap szerint Mamata Banerjee kicsit paranoiásnak tűnik ezekben a napokban – idézi a bejegyzést a Médianéző.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
felfújta a szél
2012. május 22. 15:48
Ide vezet ha valaki a WP-ból tájékozódik.Aztán jön az elmegyógyintézet, már ahol be nem zárták
P.A.
2012. május 22. 12:09
"Marxisták és maoisták pénzelésével vádolják Magyarországot" Hát persze, Matolcsy az államtól kap fizetést. Meg az egész Fideszes kommunista kormány.
hátakkor
2012. május 22. 11:53
Demszkij?
orion
2012. május 22. 11:28
Ja, hogy a Klintonnéval pajtizik! Így már értem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!