Lázár: Nem tervezek változást

2012. április 18. 10:58

A Fidesz frakcióvezetője a várható kormányátalakítás őt érintő lépéseivel kapcsolatban azt mondta, ő maga nem tervez változást a feladataiban, hogy Orbán Viktor tervez-e azt viszont nem tudhatja.

2012. április 18. 10:58

Lázár János nem tervezi, hogy Varga Mihály helyébe lépjen a Miniszterelnökséget vezető államtitkári poszton. A Fidesz frakcióvezetője erről újságírói kérdésre egy sajtótájékoztatón beszélt szerdán, Hódmezővásárhelyen. Hozzátette: azt, hogy Orbán Viktor tervez-e változtatást a feladataival kapcsolatban, csak a miniszterelnök tudhatja. „Semmilyen személyemet illető változásról nincs tudomásom, nem tervezek ilyen jellegű változást” – fogalmazott. Hozzátette: korábban már többször kérték fel miniszteri tisztség ellátására, de eddig még nem vállalta a feladatot. „De majd meglátjuk, hogy mit hoz a kormányátalakítás, amely a közeljövőben be fog következni” – mondta.

Az Origo kedden írt arról, hogy információi szerint két héten belül átalakulhat a kormány. A Miniszterelnökséget eddig államtitkárként vezető Varga Mihály lehet a Nemzetközi Valutaalappal folytatott tárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter. Helyét Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője veheti majd át a Miniszterelnökség élén, Lázár utódjaként pedig Rogán Antal vezetheti a nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportját. Az MTI megkeresésére a Kormányszóvivői Iroda azt közölte, hogy sajtóértesüléseket nem kommentál.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2012. április 18. 13:06
" ő maga nem tervez változást a feladataiban, hogy Orbán Viktor tervez-e azt viszont nem tudhatja." természetesen ha Orbán Viktor tervez, Isten végez, én nem szólhatok közbe, mert nekem kuss van.
liberálzöld.
2012. április 18. 12:57
"Lázár: Nem tervezek változást" Továbbra is 8 ezerből fog reggelizni minden munkanap. Pont kijön a 47 ezerből, amiből meg lehet élni. Vagy Matolcsysan számolok?
Erik a Narancs
2012. április 18. 12:33
"...ő maga nem tervez változást a feladataiban, hogy Orbán Viktor tervez-e azt viszont nem tudhatja." Majd Orban eldonti, hogy Lazar mit akar :) A Fidesz egy tipikus naci part: nemzetieskedo demagogia, szocialis populizmus es egyertelmu fuhrerprinzip.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!