BKF-Mandiner együttműködés

2012. március 23. 09:38

Megállapodást kötött a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) és a Mandiner. A Mandiner gyakorlati lehetőséget kínál a felsőoktatási intézmény hallgatói számára, a BKF profiljához illeszkedően a főiskola Média Műhelye és a Mandiner.média között kiemelt együttműködés valósulhat meg.

2012. március 23. 09:38

Határozatlan idejű együttműködési keretszerződést kötött a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) és a Mandiner, a felsőoktatási intézmény hallgatói számára így szakmai gyakorlati lehetőséget kínálnak a céghez tartozó médiumok. A szerződés nyomán a jelentkező hallgatók a Mandiner, illetve az ahhoz tartozó tematikus oldalak – elsősorban a Mandiner.média - szerkesztésében és újságírói feladataiban kaphatnak szerepet.

A gyakornokokat a szerkesztőség választja ki negyedévente, önéletrajzuk, illetve személyes interjú alapján. A szerződés szerint a gyakorlat időtartama „az egyes hallgatók vonatkozásában a Partner aktuális időszakában fennálló igényeitől, valamint a fogadott hallgatók létszámától függően 6 vagy 12 hét lehet”. A hallgatók a gyakornoki pozícióra az iskola Karrier Centrumában Major Szilviánál jelentkezhetnek.

A BKF profiljához illeszkedően kiemelt együttműködés valósulhat meg a Mandiner.média és a főiskola Média Műhelye között. A Média Műhelybe felvételt nyert hallgatók írásait a portál rendszeresem publikálja, és vállalja a diákok gyakorlati oktatását is.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsoszta
2012. március 24. 13:55
És mi lesz a neve, APO? (Gyengébbek kedvéért: Agitációs és Propaganda Osztály)
Vendéen
2012. március 23. 19:46
Nem volt. Azért TRÁGÁR. :D:D tudod, ezt ilyen "nincsen apám, se anyám" jellegű szerepjáték. Örülök, hogy észrevetted a posztban a humorfaktort.
waddysno
2012. március 23. 19:45
aztán mit tanulnak meg a mendineren a fiatalok? Hogyan kell féloldalasan szemlézni cikkeket? Mert túl sok újságírói tevékenyséet azért valljuk be nem fejtetek ki itten srácok + és mit hoz mindez nektek a konyhára? Ez valahogy kimaradt a cikkből
andrasvirag
2012. március 23. 19:18
én csak azt látom, hogy a mandineren sajnálatos módon egyre unalmasabb témák szerepelnek. a régi sokkal érdekesebb volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!