NMHH-ORFK együttműködés a fiatalokért

2012. február 29. 11:18

Segítségnyújtás a fiataloknak – ezt jelenti a kiskorúak káros internetes tartalmaktól való védelme érdekében kötött együttműködési megállapodás.

2012. február 29. 11:18

A kiskorúak káros internetes tartalmaktól való védelme érdekében kötött együttműködési megállapodást az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), amelyről február 17-én Dr. Szabó Henrik, az ORFK bűnmegelőzési és áldozatvédelmi osztályának alezredese, valamint dr. Kiricsi Karola, az NMHH szóvivője beszélt a Lánchíd Rádióban. A műsorban megszólalt Kiss János számítástechnikai szakértő és Pócza József fizika-matematika-informatika szakos tanár is.

Kiricsi Karola elmondta: nem törvényi kötelezettség alapján jött létre a szolgáltatás, hanem a társadalmi felelősségvállalás keretei között. Hozzátette: nem is hatósági tevékenységről van szó, hanem segítségnyújtásról a fiataloknak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!