Bál van az Operánál

2012. január 02. 16:36

Zajlik a báli és balhézási szezon az Operánál. Az Operában a kormányzat képviselői, az épület előtt a kormány ellenzői gyűltek össze. A színpadon beszélő szervező hölgy szerint százezren voltak a tüntetésen, melynek szónokai tucatszor eltemették a köztársaságot. A bejelentett tüntetés békésen ért véget, de több ezren ott maradtak az Opera előtt.

2012. január 02. 16:36

 

Összesen 375 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvami
2012. január 03. 10:36
Ne ámitsuk magunkat, a komcsik, libsik rengetegen voltak...Nem hazudtak, sajnos, voltak vagy 150 ezren. Gyakorlott tüntető vagyok, fel tudom mérni a tömegeket. A Csurka gyüléseken nem voltak ennyien, pedig az gyakran elérte az 50 ezret, párszor többen is lehettek... Csak 1-2 Orbán gyűlésen lehettek többen. Mi, nemzeti radikálisok, egy maroknyi bátor gárdistával az élén, alig voltunk vagy 200-an. Az előadások nagy zajában a tömeg alig hallhatta a hangunkat, mi viszont kénytelenek voltunk hallgatni azt a sok baromságot amit a szónokok ott összehoztak... Kiábránditó volt a radikális politikusok hozzáállása amikor úgy döntöttek, hogy bojkotálják a tüntetést, és az ellentüntetést is. A HVIM sem jelent meg annak ellenére hogy Budaházy jó ötletnek látta az ellentüntetést... Még egy fontos tanúságot szűrtem le a történtekről: a libsi-komcsi siserehad valóban nagyon fél Orbántól (de tőlünk is...). Gondolom ennek az az oka, hogy most már számukra világos lett, hogy a korábban, évtizedeken át megkaparintott zsákmány kicsúszhat a kezükből... Sőt, még attól is félnek hogy nagyon sokukkal leszámolnak, elérheti őket az igazságtétel. Eddig ettől nem féltek... Most nagyon megrémültek és mindenre képesek. Nagyon harcosak voltak a tüntetésen, és ezzel kell számolni a jövőben is.A választások után azt hittem, hogy ez a banda a padlóra került és sohsem kell föl. Sajnos úgy néz ki - hibáztam...
Csubakka
2012. január 03. 07:01
Hát Obi,nem is tudom mit mondjak.Valami elpattant benned.Magányos vagy ???
Herr Hauptbahnhof
2012. január 03. 00:15
Na, melyik ütődött kommunikált a droidok közül hitleri karlendítéssel az Andrássy-Nagymező kereszteződésben? Faqtya, Dodó, butapesti, Honfi-fi, nyugi stb.? Tapsikolás volt az alaptákolmány beiktatása örömére?
szabad magyar
2012. január 03. 00:12
Mekkora baj van ebben az országban. Milyen messze vannak a vélemények egymástól.Sajnos ebből nem lesz felemelkedés.Én a gyermekeimben bízok,Talán akkor már megváltozik a gonolkodás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!