Védené a nemzeti vagyont az LMP

2011. november 14. 17:03

Az LMP szerint nem szabad elkótyavetyélni a nemzeti vagyont. A párt egy zárószavazás előtti módosító javaslattal szeretné elérni, hogy az állam birtokába kerülő megyei vagyontárgyakat csak közszolgáltatások nyújtásához lehessen felhasználni. Szerintük fennáll annak a lehetősége, hogy ezeket a vagyontárgyakat eladják.

2011. november 14. 17:03

Szilágyi Péter, az LMP országgyűlési képviselője hangsúlyozta, hogy a nemzeti vagyont nem szabad „elkótyavetyélni”. Az LMP már egy korábbi módosító indítvánnyal forgalomképtelenné szerette volna tenni ezeket a vagyontárgyakat, de a javaslatot a kormánypárti és a szocialista képviselők leszavazták.

A politikus azt mondta, hogy így viszont fennáll annak a lehetősége, hogy ezeket a vagyontárgyakat eladják, ami után az adott településen élők nem fognak hozzájutni az egészségügyi szolgáltatásokhoz vagy az oktatáshoz.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lionheart
2011. november 15. 15:05
Elolvasva a kommenteket, nem tunik igaznak a "rovid valasztoi emlekezet" dogmaja. :D No mercy for liberals!
korona
2011. november 15. 09:30
Az LMP odáig fog menni, hogy ők akarják majd helyreállítani a Magyar Királyságot. Ezektől minden kitelik. Hamisítatlan ZS párt.
Laikus érdeklődő
2011. november 14. 22:03
Pontosan mi a baj ezzel a javaslattal? Mármint azon kívül, hogy az LMP nevéhez kötődik. Néha az az érzésem, hogy ide csak fradisták és újpestiek járnak.
Inrik
2011. november 14. 21:14
Természetesen nevetséges. De csak azért mert az LMP kezdeményezi. Amúgy egyet értek, mert tudva levő, hogy a megyéktől átvett vagyont dobra fogják verni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!