Mészáros Zsófi lesz az Index főszerkesztője

2011. szeptember 27. 17:46

Októbertől Mészáros Zsófi lesz az Index főszerkesztője, aki továbbra is független, kritikus és szórakoztató újságot szeretne készíteni.

2011. szeptember 27. 17:46

Október 1-től Mészáros Zsófi veszi át az Index főszerkesztői posztját - közölte a hírportál. Uj Péter eddigi helyettese 2000 óta dolgozik az Indexnek: 2002-től a politikai rovat vezetője, míg 2006-tól főszerkesztő-helyettes volt. Mészáros Zsófit a főszerkesztői pozícióról szóló szerkesztőségi szavazáson elsöprő többséggel támogatták a munkatársak. Az új főszerkesztő elmondta: továbbra is független, kritikus és szórakoztató újságot szeretne készíteni.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2011. szeptember 28. 11:37
""A hajdani miniszterelnök, Tisza Kálmán ükunokája - aki egyben Tisza István dédunokahúga." Hogy?
KKoppány
2011. szeptember 27. 21:09
Az Indexnek így is úgy is vége. Egy - hála Istennek! - letűnt időszak megmondóújságja volt. A brókernepperek, ingatlanlufik, kakaóbiztos számítógépek és jó seggű csajokat markolászó műeszdéesszes piti tolvajok világának, annak. Annak meg vége van. Mert a virtuális pénz a világon mindenhol kidurrant, nincs többé. Ezért van vége az Indexnek is, mert ennek a világnak a szellemi terméke, elitcsapata volt. Decensen multikulti és liberális, szóval minden, ami embertelen, gátlástalan - becsomagolva szép színes sztaniolba, és pokoli lazán tálalva. Lefekszik szépen lassan egyre jobban a Fidesznek - bár Tóta W. kirúgásánál csak tótavé felpofozása esne jobban -, aztán saját maga alá dőlve meghal csendben. Nem kár érte. Sajnos.
Nick Holgerzson
2011. szeptember 27. 18:46
Még véletlenül se lehetne egyszer pl. katolikus vallású az index főszerkesztője?
Akitlosz
2011. szeptember 27. 18:40
Ki nem ... ? Ez hír? Ez akkora hír, hogy cikket kell róla írni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!