Fővárosi Főügyészségen a Négy Mancs

2011. szeptember 16. 09:12

Egyebek mellett a libatenyésztők elleni lejáratókampány anyagi forrásaira kíváncsi Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos, aki a Négy Mancs állatvédő alapítvány működésének törvényességi vizsgálatát kezdeményezte.

2011. szeptember 16. 09:12

Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos kérésére augusztus 30-a óta vizsgálja a Fővárosi Főügyészség a Négy Mancs állatvédő alapítvány működésének törvényességét. A kormánybiztos egyúttal kérte a bíróságot, hogy a birtokában lévő, az alapítvány gazdálkodásával kapcsolatos valamennyi dokumentumot bocsássa rendelkezésére.

Az elszámoltatásért felelős kormánybiztos egyebek mellett azt szeretné tisztázni, hogy a „közvetlenül a magyar libatenyésztők ellen folytatott lejárató kampányt” milyen forrásokból finanszírozta az alapítvány.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyumadar
2011. szeptember 16. 20:19
Az osztákok emiatt is jajveszékelni fognak....
Machiavelli
2011. szeptember 16. 12:04
remélem ezt a terrorista bandát be lehet tiltani itthon!
Ouroboros
2011. szeptember 16. 11:05
Na ez a beteg szerintem, amikor valakinek az állatvédelemnél fontosabb a patriotizmus. Persze én sajnálom, hogy ha valakinek megszűnik a munkája, de a megkínzott libákat valahogy jobban sajnálom. Az elbocsátott munkásnak lehet újabb munkahelye, annak a libának nem lesz újabb élete.
Senior
2011. szeptember 16. 11:00
Engem is kiakasztott, úgy rémlik osztrák elvtársaikat hívták segítségül. Fejlődik Budai, már libákra lő ágyúval. Néha azért talál valami gyanúsat, de az igazán nagy hal nem jön be neki. Nem csodálom, a Reggelben szerepelt Futó Barnabás után, egy ügyvédi irodán belül max. a táskahordozója lehetne. Schiffer is lehorgászta előle Fletót, legalább is remélem. Gyula, indul a bőgés, legalább egy miniszter szerepeljen azon a terítéken!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!