Gulyás Gergely beszólt dajcstominak

2011. augusztus 02. 13:16

Gulyás Gergely szerint egy közszereplőnek be kell tartani bizonyos korlátokat megnyilvánulásaiban, ezért „Deutsch Tamásnak vissza kellett volna fognia magát” Thomas Melia kapcsán.

2011. augusztus 02. 13:16

Gulyás Gergely fideszes országgyűlési képviselő az Atv Start című műsorában helytelenítette, hogy Deutsch Tamás egy Twitter-üzenetben obszcén szavakkal illette az amerikai külügyi államtitkár helyettesét. A képviselő szerint „Deutsch Tamásnak vissza kellett volna fognia magát”, hiszen egy közszereplőnek be kell tartania bizonyos korlátokat.

Az új egyházügyi törvényt és az alkotmányozási folyamatot kritizáló Thomas Meliára a dajcstomi néven elérhető a Deutsch a következőképp reagált: „Ki a f** az a Thomas Melia? Minek kell naponta adnunk a sz**-nak egy pofont?”.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2011. augusztus 03. 20:01
Ezzel egyetértek. A közszereplőknek- ha van- az intelgenciájukat nem kellene titkolni. Ezen túl megyek: a káromkodó, anyázó beírók is jobban tennék, ha megmaradnának abban a szűk körben, ahol Őket igy is elfogadják.
gót
2011. augusztus 03. 07:36
Pedig gulyáshoz képest a dajcstomi egy erkölcsi nagyság
blehel
2011. augusztus 02. 16:10
nem ertem ki(k) lehet(nek) az(ok), aki(k)nek nem tetszik/tetszenek ezek a hozzaszolasok. Kerem szepen irjatok mar meg, hogy miert is jo, hogy dajcstomi ennyire mosdatlanszajo, es miert rossz, ha valaki, aki szerint ez nem jo, megmondja a velemenyet nyilvanosan. tenyleg erdekelene!
blehel
2011. augusztus 02. 15:36
Amugy origon azt irta (http://www.origo.hu/itthon/20110729-interju-deutsch-tamassal-a-twitterbejegyzeseirol-es-a-thomas-meliaval-kapcsolatos.html), hogy azert ir ilyen stilusban, mert szerinte ez vicces. Mit is mondjak, baromira az!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!